Zwarte Komijnzaad Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Zwarte Komijnzaad Olie – het geheim van de Egyptische Farao's Ontdek de verrassende en veelzijdige krachten van zwarte komijnzaadolie, een middel dat zelfs door de oude Egyptenaren al werd gebruikt om de huid te zuiveren en het haar te voeden. Komijnzaadolie verricht wonderen bij puistjes, uitslag, oneffenheden en andere huidklachten. Ook is deze voedende wonderolie […]

Zoete Amandelolie – Biologisch, Koudgeperst

De werking van amandelolie De amandelboom stamt oorspronkelijk uit het westelijke deel van Centraal-Azië. Vanuit Perzië is de amandelboom via Egypte in Griekenland terechtgekomen en dankzij de Romeinen door het hele Middellandse Zeegebied verspreid. De huidverzorgende eigenschappen van amandelolie waren toen al bekend en de oude Grieken en Romeinen gebruikten het ook als schoonheidsproduct. Amandelolie […]

Zoete Sinaasappel Essentiële Olie

Meer over zoete sinaasappel essentiële olie Zoete sinaasappel essentiële olie wordt verkregen door koude persing van de schil van sinaasappel. Hierin verschilt het van de meeste essentiële oliën, die doorgaans verkregen worden door middel van stoom destillatie.  De geur van deze essentiële olie kan helpen te ontspannen. Sinaasappel essentiële olie is dan ook een heerlijke […]

Zwarte Kessa Scrub Handschoen – Najel

De Kessa scrub handschoen – Een Marokkaans beauty geheim De 'Kessa' handschoen is een belangrijk onderdeel van het traditionele Hammam ritueel. De handschoen verwijdert op milde wijze droge en dode huid, om vervolgens een zachte, nieuwe huid te onthullen. De handschoen stimuleert ook de doorbloeding van je huid, waardoor meer zuurstof naar de huid zal […]

Zwarte Komijnolie (Biologisch & Koudgeperst) – Najel

Zwarte komijnolie werd al gebruikt in het oude Egypte, onder andere door de om haar schoonheid bekende Cleopatra. Zij gebruikte deze olie voor haar huid en haar. Gebruik de olie na het reinigen van de huid op de gewenste plekjes en ervaar de kracht van zwarte komijnolie! € 14.99 Naar de website

Witte Klei Poeder

Haal het spa gevoel in huis met witte klei In de oudheid werd witte klei al gebruikt en was de bijzondere en werking op de huid bekend. Witte klei bevordert de doorbloeding van je huid en de aanwezige fytonutriënten (waaronder de mineralen silicium en aluminiumsilicaat) beschermen je huid. De meeste kleisoorten absorberen ook olie en […]

Zink Oxide (Non-Nano, Ongecoat)

Wat is zinkoxide precies? Zinkoxide is een natuurlijk product (geoxideerde zink) dat veel wordt gebruikt in zonnebrandcrèmes of dagcrèmes met een beschermingsfactor, omdat het van nature beschermt tegen de zon. De meeste fabrikanten gebruiken echter zinkoxide die zo sterk verfijnd is (tot nano-deeltjes), dat het via de huid in het bloed terecht kan komen, wat […]

Zoete Amandelolie (Koudgeperst)

De werking van amandelolie De amandelboom stamt oorspronkelijk uit het westelijke deel van Centraal-Azië. Vanuit Perzië is de amandelboom via Egypte in Griekenland terechtgekomen en dankzij de Romeinen door het hele Middellandse Zeegebied verspreid. De huidondersteunende eigenschappen van amandelolie waren toen al bekend en de oude Grieken en Romeinen gebruikten het ook als schoonheidsproduct. Amandelolie […]