Beauty
Je leest nu dit:

Botox Groningen, specialistische behandelingen bij een deskundige arts

0
Blog

Botox Groningen, specialistische behandelingen bij een deskundige arts

Als u op zoek bent naar een kliniek voor botox, fillerbehandelingen of injectables in de omgeving van Groningen, dan ben je bij CLC aan het juiste adres. Deze specialistische behandelingen wil je namelijk niet door zo maar iemand laten zetten, je wilt een specialist! Je kent ongetwijfeld de verhalen over fout gezette fillers in louche klinieken die juist het tegenovergestelde bewerkstelligen. Je wilt met botox een perfect look creëren en niet na een behandeling verminkt door het leven moeten. Kies daarom niet zomaar een kliniek maar kies voor CLC Botox Groningen.

Cosmetisch arts bij CLC Botox Groningen

Bij de kliniek CLC in Groningen worden botox behandelingen, fillers en injectables enkel en alleen uitgevoerd door een cosmetisch arts genaamd KNMG drs. Fara Nayebi. Natuurlijk kun je bij verschillende klinieken botox prijzen vergelijken maar naast een goede prijs wil je natuurlijk een kwalitatief goede behandeling ondergaan. CLC Botox Groningen biedt je allebei!

Het verschil tussen botox, fillers en injectables

Injectables is een verzamelnaam, botox en fillers kunnen allebei ingespoten worden en zijn daarom allebei injectables. Fillers worden gebruikt om rimpels en lijntjes op te vullen. Botox zorgt ervoor dat spieren zich ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Het doel van injectables is het verbeteren van de uitstraling of de vorm van het gezicht. 

Hoe werkt botox nou precies

Met een splinterdun naaldje wordt de botox ingespoten in de spiertjes die de rimpels of lijntjes veroorzaken. Botox is een afkorting voor Botuline Toxine. De spiersamentrekkingen verminderen door botox waardoor de huid zich ontspant. Een behandeling bij CLC Botox Groningen duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Na zo’n drie dagen zie je al effect, maar het effect is pas optimaal na ongeveer 14 dagen. Het resultaat dat je met botox injecties bereikt blijft ongeveer vijf maanden behouden. Wist je dat botox injecties niet alleen toegepast worden bij cosmetische behandelingen als het verminderen van fronsrimpels en kraaienpoten, maar ook tegen overmatig zweten, migraine, tandenknarsen en zenuwtrekjes in het gezicht toegepast wordt?

Lees tip:  Bezoek aan een schoonheidsspecialiste voor permanente make-up

Hoe werken fillers?

Fillers worden gebruikt om plaatselijk volumeverlies te herstellen zoals ingevallen wangen, ogen en rimpels bij de mondhoeken. Vaak worden ook lippen opgevuld met fillers. Een filler behandeling bij CLC Groningen duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Fillers worden door het lichaam zelf weer afgebroken, bij de één is dat sneller dan bij de ander. Het duurt tussen de negen maanden en twee jaar. Fillers worden gemaakt van een lichaamseigen stof genaamd hyaluronzuur.

Een combinatie van botox en fillers is ook mogelijk

Bij een slappe, verouderde huid worden botox en fillers vaak in combinatie gebruikt. De werking van deze twee injectables zijn namelijk zo verschillend dat ze goed samen gaan. Botox en fillers zorgen er samen voor dat de huid er strakker, jonger en gladder uitziet. Wil je een behandeling van het gehele gezicht met meerdere verschillende technieken? Vraag dan om een liquid facelift.Ben je nieuwsgierig naar wat drs. Farah Nayebi voor jou kan betekenen? Wil je vrijblijvend advies en/of meteen behandeld worden? Maak dan een afspraak bij CLC Botox Groningen.Winkel