Beauty
Je leest nu dit:

Powder Brows, wat moet je weten als je hieraan begint?

0
Blog

Powder Brows, wat moet je weten als je hieraan begint?

Powder Brows

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet geboren te zijn met een natuurlijke schoonheid. Geen perfecte kaaklijn, kristalblauwe ogen en Vogue model uiterlijk. Want tegenwoordig zijn er heel veel middelen om jouw natuurlijke schoonheid nog meer te kunnen benadrukken. Je kent vast de frustratie van mooie wenkbrauwen wel. Altijd weer epileren wat niet echt een fijne bezigheid is om te doen. En dan na een paar weken zijn die wenkbrauwen alweer uitgegroeid tot mega kwasten haar die ongewild alle kanten opgroeien. Kun je weer van voren af aan beginnen. Gelukkig kun je tegenwoordig kiezen voor Powder Brows. Wat dat is en hoe dat werkt lees je hier.

Wat zijn Powder Brows?

Ken je dat je wenkbrauwen niet helemaal volledig volgroeid zijn? Dus dat er plekken in jouw wenkbrauwen zijn waar minder haartjes zichtbaar zijn? Dit zijn vaak de plekken die je met een oogschaduwpotlood aanvult zodat het een geheel lijkt. Nadeel alleen is dat je dit iedere dag opnieuw kunt doen omdat de oogpotlood snel vervaagd.

De Powder Brows is een vorm van een permanente make-up, waar subtiel schaduwen worden aangebracht met een soort van tattoo apparaat waardoor het lijkt alsof jouw wenkbrauwen volledig en vol zijn. Het is dus anders als permanente make up, dit is een totaal andere techniek.

Hoelang blijven Powder Brows zitten?

Eigenlijk is niks permanent. De term permanente make-up klopt dus niet helemaal. Onze huid past zich namelijk voortdurend aan. Permanente make-up of Powder Brows worden niet in de diepere huidlagen gezet zoals een tatoeage. Want die slijten dus niet. Alhoewel met een gewone tatoeage de kleuren na verloop van tijd ook vervagen.

Lees tip:  Slapeloosheid behandelen

Als je kiest voor een betrouwbare kliniek om jouw Powder Brows te laten zetten, zoals bij dermatopigmentatie.be dan kun je ervan uitgaan dat als jij jouw Powder Brows goed verzorgd wel zeker 1.5 jaar kunnen blijven zitten. Ook een beetje afhankelijk van jouw type huid.

Geen gemier meer dus met oogpotlood en altijd mooie wenkbrauwen.

Wie mooi wil zijn

Moet pijn lijden. Helaas, het is een feit. Want pijnloos is het plaatsen van Powder Brows niet. Het hangt natuurlijk wel af van jouw pijngrens en wat je gewend bent. Als je bijvoorbeeld weleens een tatoeage hebt laten zetten in het verleden zul je dit waarschijnlijk anders ervaren.

Maar een goede kliniek zal er wel voor zorgen dat jouw huid behandeld wordt met een verdovende crème tijdens het plaatsen van de Powder Brows. Dat vermindert al wel de gevoeligheid tijdens de behandeling.

Een goede nazorg van jouw Powder Brows is wel heel erg belangrijk. Je krijgt bepaalde leefregels mee en tips voor de verzorging van de kliniek. Leef deze adviezen goed na want dit zorgt er ook dat jouw Powder Brows langer mooi zullen blijven.

Conclusie

Powder Brows is een revolutionaire techniek waarbij jij eindelijk de wenkbrauwen kunt krijgen die je graag wilt. En het voordeel is dat het met de juiste verzorging lang kan blijven zitten. Waardoor je het alleen eens in de zoveel tijd moet herhalen.

Lees jezelf goed in voordat je eraan begint want een goede voorbereiding is wel enorm belangrijk als je echt een mooi resultaat wilt krijgen.

Lees tip:  De beste tips voor tijdens het lakken van je nagels


Auteur

Part time schrijver / part time business consultant, ik schrijf over alles wat ik leuk vind daar het meeste zakelijk gerelateerd is. Veelal vanuit eigen ervaring maar ook vanuit wat ik on-line tegen kom en mij goede informatie lijkt om verder uit te werken.

Winkel