Beauty
Je leest nu dit:

Wattenstaafjeshouder

0
Blog

Wattenstaafjeshouder

voordelen wattenstaafjeshouder

Liggen jou wattenstaafjes ook altijd verspreid door de badkamer? Ben je net lekker bezig met je make-up, zit je mascara overal? Dan is niets zo vervelend dan zoeken naar je wattenstaafjes. Bij deze introduceren we de te gekke wattenstaafjeshouder! Ben jij nou opzoek naar een wattenstaafjeshouder die ook nog goed voor het milieu is? Lees dan snel verder!

De houder is namelijk gemaakt van:

Bamboe wordt gezien als het ‘groene goud’. Bamboe is een van de snelgroeiende planten ter wereld. Daarnaast is bamboe een heuse opslagplaats voor CO2. Dit is ideaal voor een opwarmende aarde als die van ons. Bamboe kan maar liefst 100 tot 400 ton CO2 per hectare vasthouden. Voor bomen is dit zo’n 15 ton per jaar, een enorm verschil dus. Kortom: hoe meer bamboe, hoe minder CO2 in de lucht. Een CO2 reservoir die goed van pas komt op zo’n wereld. 

  • Het is een duurzaam ontwerp
  • Hij is plasticvrij, ook de verpakking waarin hij verpakt zit
  • En het is een bewuste keuze

Allemaal super voordelig dus! Ook kun je er nog bamboe wattenstaafjes bij bestellen die precies in deze houder passen. Hierdoor blijven jou wattenstaafjes droog en staan ze stevig in jou badkamer.

De wattenstaafjeshouderis gemaakt van bamboe en heeft een ronde vorm, waardoor de wattenstaafjes er perfect in passen. Hij is licht in gewicht waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen naar andere plekken.  

De wattenstaafjeshouder is super geschikt wanneer je:

  • Jouw bamboe wattenstaafjes droog wilt opbergen. Handig en 100% recyclebaar!
  • Geen plastic meer wilt gebruiken waardoor je het leven gezonder en beter maakt.
  • Het supersnel geleverd wilt hebben zodat je ze gelijk in gebruik kunt nemen!
Lees tip:  Hoe er goed uit te zien deze zomer: Tips voor een geweldig strand lichaam

Wat is duurzaam?

De bamboe wattenstaafjeshouder is een duurzame oplossing voor het opbergen van jouw wattenstaafjes. Hiermee maak je de eerste stappen naar het verduurzamen van jou badkamer. De houder is erg makkelijk schoon te houden, hierdoor kan je hem oneindig vaak gebruiken. Je kunt de houder makkelijk met nieuwe bamboe staafjes vullen. Dit klinkt allemaal super handig en dat is het natuurlijk ook!

Waarom is het goed voor het milieu?

Veel verpakkingsmateriaal bestaat uit plastic. Dit bespaard wel veel geld, de leverancier hoeft immer geen kostbare ingrediënten te gebruiken. Hierdoor kan het goedkoper aan de consument worden aangeboden.

Dan kun je denken: ‘lekker budgetproof die plastic producten’ maar het tegendeel is waar. Plastic verpakkingen vallen uiteen in kleine deeltjes plastic. Deze binden zich vaak aan ziekteverwekkende stoffen en deze kunnen overal in doordringen. Dit is dus ontzettend slecht voor het menselijk lichaam.

Twijfel niet en maak de omslag nu! Hou op deze manier jezelf, maar ook de natuur schoon!

Wat kun je allemaal met de houder?

Je kunt de houder natuurlijk voor veel meer dingen gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld verschillende kleine crèmes die altijd door de badkamer slingeren, deze kun je dan allemaal opbergen in zo’n handig bakje. Ook kun je er bijvoorbeeld haarelastiekjes in doen, om ze allemaal mooi opgeborgen te houden. Tandenborstels zijn natuurlijk ook nog voorwerpen die in zo’n leuke houder kunnen. Er zijn dus genoeg opties mogelijk!