Beauty
Je leest nu dit:

Zo ben jij een beauty op ibiza

0
Blog

Zo ben jij een beauty op ibiza

Heb jij een vakantie gepland voor Ibiza of blijf je lekker in Nederland op het strand? In dit artikel lees je tips hoe jij de beauty kan worden op het strand. Een hippe strandlaken of die shinende zonnebril? Tussen deze tips zitten zeker must haves voor jou tussen!

Carved strandlaken

Dit limoen groene strandlaken is de zomer trend van dit jaar. Een lekker fris ontwerp van hoge kwaliteit. Dit strandlaken is vervaardigd van hoogwaardig katoen. Wat ook super fijn is dat er op dit strandlaken maar liefst 5 personen oppassen. Ga je gezellig een dagje naar het strand met vrienden? Zorg er dan voor dat jij dit strandlaken thuis hebt!

Quay the playa zonnebril

Wat vervelend zeg die zon in je gezicht. Met de quay zonnebril heb je daar zeker geen last meer van! Deze gouden bril is beschermt tegen UV straling en heeft een mooi en chique design. Je kan hem lekker combineren met je zomerse strandjurk of met je mooie bikini.

Beach bag

De beach bag is een nieuwe tas die laatst is uitgebracht. Deze leuke tas kan je gebruiken als rugtas, schoudertas of boodschappentas. Door het slimme ontwerp kan je de hendels van de tas heel makkelijk verbergen of verzetten. Wat ook echt fijn aan deze tas is dat hij veel verschillende vakjes heeft. Zo kan je makkelijk je zonnebrand, handdoek etc. opbergen.

Delousion Jurk Bell Peach

De delousion jurk is een must have voor deze zomer. Dit jurkje heeft leuke flair mouwen zodat het lekker verkoelend is in het warme weer. Je kan hem lekker casual dragen op het strand of lekker chique op een bruiloft.

Lees tip:  Raamdecoratie die past bij je persoonlijkheid

Ik hoop dat ik je een beetje goed op weg geholpen heb met deze zomerse tips. Heb jij nog leuke ideeën of zie jij een foutje? Laat het me weten.

Pssstt…. laat de zomer maar komen! 🙂