Beauty
Je leest nu dit:

De leukste plekken van Curacao 

0
Blog

De leukste plekken van Curacao 

Klein Curacao strand

Curacao is één van de meest geliefde bestemmingen onder Nederlanders voor een verre vakantie. Hoe dat komt? Je vindt hier alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie waardoor je de batterij weer helemaal kunt opladen. Het fantastische klimaat (bijna altijd 30 graden), de zonovergoten stranden, de vriendelijke eilandbewoners… je merkt het allemaal tijdens een vakantie op dit eiland in de Caribbean. Bovendien spreken de meeste inwoners van Curacao gewoon Nederlands, super handig! Maar waar o waar kun je het beste verblijven op Curacao? Daarom hierbij de leukste plekken van Curacao! 

Willemstad 

Willemstad is de hoofdstad van Curacao. Hier vind je de belangrijkste voorzieningen van het eiland en prachtige bezienswaardigheden zoals de Handelskade met de kleurrijke herenhuizen van Nederlandse architectuur. In het centrum kun je goed shoppen en lekker uit eten gaan. Als je hier dicht bij in de buurt wilt zitten, dan zijn er enkele goede mogelijkheden voor luxe hotels in de buurt van Willemstad. Check daarom eens deze 5 sterren hotels in Curacao!  

Jan Thiel Baai 

Als het echte strandliefhebber moet je op Curacao naar de Jan Thiel Baai. Deze idyllische baai heeft één van de mooiste stranden van het eiland. Het strand heeft bovendien een groot aanbod aan watersporten, waaronder snorkelen naar de adembenemende onderwaterwereld. Als je toe bent aan luxe is de Jan Thiel Baai ook een goede optie. Hier vind je namelijk de beste hotels van Curacao

Mambo Beach 

Mambo Beach is het strand vlakbij Willemstad. Dit is dé locatie met de meeste gezelligheid van het eiland. Overdag kun je heerlijk vertoeven aan het witte strand om zodra de avond valt het nachtleven van Curacao in te duiken. De Mambo Beach Boulevard barst van de kroegen, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden. Drink lekkere cocktails en laat die heupen maar swingen op het ritme van de muziek! 

Lees tip:  Gouden schakels

Auteur

Op www.vakantie-azoren.nl ontdek je alles over de kleurrijke Portugese archipel: de Azoren.

Winkel