Beauty
Je leest nu dit:

De mooiste kettingen die passen bij je smaak

0

 

Veel mannen en vrouwen vragen zich af wat voor kettingen nou echt de moeite waard zijn. Natuurlijk hangt dit af van hun smaak en leeftijd. Het is altijd super belangrijk dat als je een ketting koopt dat hij dan goed bij je past als man of vrouw zijnde. Hou je van een simpele en niet al te grote ketting? Tegenwoordig waarderen veel mensen minimalisme en kiezen zowel mannen als vrouwen voor een kleine dunne ketting.

Tip: mooie, minimalistische doch goedkope dames kettingen bestel je online bij IkbenSieraden

Goud wordt veel gebruikt maar zilver is weer helemaal in, ook wordt er veel gekozen voor andere verschillende kleuren. Beide mannen en vrouwen gebruiken vaak een kettinkje met een kleine hanger. De meeste mannen kiezen vaak voor een redelijk grote ketting die veel positieve aandacht aantrekt. Dan hebben we het over lange touwtjes achtige kettingen maar ook vaak met kraaltjes of gemaakt van metaal. Zwart en zilver zijn erg moderne kleuren voor dit soort kettingen maar ook rood, groen en blauw. Bij de meeste kettingen kan een hanger niet ontbreken, er zijn veel verschillende soorten hangers zoals kruizen, ringen, sterren, dieren, doodskoppen, etc. Een soldaten dog-tag ketting is nog altijd modieus, ook de traditionele rozenkrans. Veel designs zijn gebaseerd op dog-tags en rozenkransen. Een korte choker ketting met kraaltjes die strak om de nek hangt is ook fashion. Veel mannen gebruiken tegenwoordig meerdere kettingen tegelijkertijd, vaak een combinatie van een kleinere en fijne ketting en een langere. Het is ook belangrijk om je ketting te combineren met de soort kleding die gedragen wordt. Bij shirts met een normale hals passen kettingen van een langere of midden lengte, bij shirts met een v-hals passen kortere en kettingen van een midden lengte.

Ben je specifiek op zoek naar goud? Dan kun je hier goedkope leuke gouden kettingen voor dames vinden.

Bij een bloes of een pak passen vaak kortere kettinkjes die net aan zichtbaar zijn. Vrouwen dragen heel andere kettingen, zij gebruiken ook alle maten. Deze kettingen zijn vaak heel gevarieerd. Veel gebruikt is een simpele choker ketting met een kleur die goed te combineren is met je kleding. Net als bij mannen is het dragen van langere kettingen ook heel erg gewaardeerd door vrouwen, vaak met verschillende soorten hangers. Dikke en langwerpige kettingen zijn ook heel modieus, deze zijn verkrijgbaar in alle soorten designs en kleuren. Kettingen met een geometrische vorm is ook echt iets van nu. Vrouwen kiezen ook vaak voor kleinere en dunne kettinkjes. Veel vrouwen dragen tegenwoordig meerdere kettingen tegelijkertijd, vaak kleinere met grotere en langere kettingen. Dit zijn de meest populaire trends als het gaat om het dragen van kettingen voor mannen en vrouwen.

Lees tip:  Wat is goede shampoo voor je haar?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkel