Beauty
Je leest nu dit:

Dit is hoe een perfecte beautydag eruit ziet

0
Blog

Dit is hoe een perfecte beautydag eruit ziet

We werken allemaal ontzettend hard en als je dan eindelijk weekend hebt liggen er vaak huishoudelijke taken op je te wachten. De koelkast moet weer aangevuld worden, het huis kan wel weer een stofzuigbeurt gebruiken en oh ja, de ramen mogen ook wel weer eens gezeemd worden. Voor je het weet is het weekend weer voorbij gevlogen en heb je helemaal geen tijd voor jezelf kunnen nemen. Daarom zijn wij voorstander om zo af en toe eens een dagje vrij te nemen van je werk om een lekkere beautydag in te plannen. Maar hoe ziet zo’n dag eruit? Met deze tips ga jij ultiem genieten van een me-time dag. 

Uitslapen

Een keer wat langer in je bed blijven liggen klinkt als muziek in je oren. En wees gerust, het is oké. Lekker uitgerust wakker worden zal jou wonderen doen. Natuurlijk kun je wel een wekker zetten voor het geval dat je echt pas om 12 uur wakker wordt. Dat is wel een beetje zonde natuurlijk, want dan zit de helft van de dag er alweer op. Gaat jouw wekker normaal om 07:30 uur? Zet de wekker dan gewoon om 10.00 uur. Dan heb je toch een beetje kunnen uitslapen, maar is niet gelijk de dag al zowat voorbij.

Ontspannen ochtend

Nu heb je eindelijk tijd om eens lekker een gezond ontbijtje voor jezelf klaar te maken. Pers wat verse jus d’orange, bak of kook een eitje en experimenteer eens met een gezonde smoothie bowl. Vervolgens kun je lekker uitgebreid douchen. Tijd om eens wat extra verzorging te geven aan jouw dode haarpunten. Doe lekker een masker in en laat dat een tijdje intrekken. Nu kun je ook jouw wenkbrauwen weer eens op jouw gemak bijwerken. Je kunt dit natuurlijk ook gewoon in een beautysalon laten doen. Het is overigens een beautydag. 

Lees tip:  Mooie nagels tijdens de kerst? Ga voor gellak!

Nieuwe garderobe

Bij een perfecte beautydag horen natuurlijk ook leuke kleren. Ga daarom lekker de stad in en scoor een nieuwe outfit. Je zult merken dat dit je echt goed doet! Wij hebben laatst een merk ontdekt en wij zijn fan! Het merk heet Yaya en kun je in diverse kledingwinkels vinden. De collectie is heel divers, van jurkjes, tops, broeken tot rokken. De kleding is van een super goede kwaliteit gemaakt en dat voel je meteen. Het zit heerlijk en het laat jouw vrouwelijke vormen goed terugkomen. Er zijn natuurlijk heel veel leuke kledingmerken, dus neem lekker de tijd om te kijken wat mooi bij jou staat. Ook kun je ‘s middags ergens in de stad lunchen. Vind je het eng om in je eentje ergens in een restaurant te zitten? Neem dan een boek of tijdschrift mee, zodat je niet zo voor je uit hoeft te staren. 

Winkel