Beauty
Je leest nu dit:

Gouden Ringen: De finishing touch voor jouw outfit

0
Blog, Winkels

Gouden Ringen: De finishing touch voor jouw outfit

Een gouden ring is de perfecte aanvulling op elke outfit. Ringen zijn een tijdloos accessoire dat altijd en overal gedragen kan worden. Als je een geklede outfit draagt, maakt niets je look beter af dan een gouden ring. Bent u meer casual, dan is het tijd om creatief te worden met uw sieraden! Deze ringen zijn er in verschillende vormen en stijlen- kies er een die het beste bij je past. Het maakt niet uit wat voor ring je zoekt, voor elke wens is er wel een ring die daar bij past.

Waarom gouden ringen geweldig zijn

De mensen die gouden ringen maken zijn experts. Ze weten hoe ze de perfecte hoeveelheid koper en zilver moeten mengen om de perfecte kleur voor elke ring te creëren. Er zijn gouden ringen met diamanten of gele, groene of witte diamanten die bij elke outfit passen. Er zijn ook edelstenen zoals robijn, smaragd, saffier, aquamarijn, topaas, en nog veel meer die er geweldig uitzien als onderdeel van een gouden ring. Het metaal dat in deze prachtige stukken wordt gebruikt is zeer sterk en duurzaam – ze zullen generaties lang meegaan!

Hoe gouden ringen te dragen

Een gouden ring kan worden gedragen als een op zichzelf staand stuk om een outfit compleet te maken, maar er zijn zo veel mogelijkheden om deze veelzijdige stukken te dragen. Hier zijn enkele manieren om gouden ringen in je leven te integreren:

1) Stapel ze

Gouden ringen zien er geweldig uit als ze op elkaar worden gestapeld en creëren een stapeleffect met de ringen die erop volgen. De stapel kan aan één hand of aan twee handen worden gedragen en kan tussen vingers en handen worden gemengd en gecombineerd. Dit is een populaire manier om ringen te stapelen omdat het gemakkelijk is en er echt chic uitziet!

Lees tip:  Wat zijn TePe ragers?

2) Draag ze als een midi ring

Als je graag je outfit accentueert zonder al te veel sieraden te dragen, overweeg dan om gouden ringen als midi ringen te dragen. Dit geldt vooral als het kledingstuk dat je draagt is een lichtgewicht stof. Een midi-ring staat prachtig aan de bovenkant van je hand, zodat hij door openingen in je outfit heen te zien is.

Kortom, voor elke gelegenheid zijn er gouden ringen die je outfit helemaal af maken.

Auteur

050media is één van de weinige online marketing bureaus in het noorden die een totaaloplossing biedt.

Winkel