Beauty
Je leest nu dit:

Speciaal voor de mannelijke lezers

0

Hierbij wordt er aandacht geschonken aan de mannelijke lezers onder ons. In de beautywereld draait het voornamelijk om vrouwen, maar ook mannen houden van mode en willen er ook graag goed uit zien. Zo kunnen ook de witte T-shirtjes een prachtige outfit voor de mannen zijn. De witte T-shirtjes kunnen vooral casual, netjes, maar toch ook stoer en stijlvol gedragen worden. Er is een totaal pakket van casual kleding voor de gewone, maar toch ook zakelijke man De witte T-shirtjes zijn dus een prima basis ingrediënt voor een goede outfit

T-shirts die goed in model blijven

Lange katoenvezels hebben over het algemeen een hogere kwaliteit dan korte vezels. De lange vezels zorgen ervoor dat T-shirts minder snel pluizen, gladder aanvoelen en sterker zijn. T-shirts van een hogere kwaliteit hebben meerdere voorbehandelingen ondergaan. Denk hierbij aan voorwassen, drogen, het krijgen van een wassing, stabiliseren van de stof en het voorkrimpen. Deze voorbehandelingen zorgen ervoor dat de T-shirts nauwelijks krimpen en goed in model blijven. Een belangrijk criterium voor de kwaliteit van een T-shirt is het garen. Zo is een T-shirt met compact garen van hogere kwaliteit dan een T-shirt met normaal garen. Een belangrijke voorbehandeling is de wassing van een T-shirt. Bij de wassing krijgt de stof een bepaalde finish deze zorgt ervoor dat de stof extra zacht aanvoelt en de kwaliteit van het T-shirt verbetert.

De stof is de bouwsteen

De stof is minstens zo belangrijk voor het kiezen van het perfecte T-shirt. De stof is namelijk de bouwsteen van elk kledingstuk. De voorkeur gaat meestal uit naar puur katoen. Dit zorgt ervoor dat het T-shirt lang mee gaat, maar ook in de juiste fit blijft. Één van de beste is Egyptische katoen vanwege zijn langer vezels.  Veel mannen maken de fout dat ze dikte van de stof verwarren met de kwaliteit. Het tegenovergestelde is in feite waar, want de hoogste kwaliteit katoen zijn vaak lichter dunner en duurzamer.

Lees tip:  Wat je moet weten over bovenooglid chirurgie in Amersfoort


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkel