Beauty
Je leest nu dit:

Wat maakt een ketting zo mooi?

0
Blog

Wat maakt een ketting zo mooi?

Wat maakt een ketting zo mooi

Heb je een leuke ketting gezien maar twijfel je over de lengte ervan? Er zijn zoveel verschillende lengtes en het zou natuurlijk jammer zijn als je een leuke ketting besteld en als het binnenkomt dat het niet naar je zin is omdat het te lang of te kort is. Ook de kleur is van belang, ga jij voor zilver, goud of toch rosé? Vaak combineer je het met je outfit of bepaald je huidtint welke kleur het best bij jou past. Finaste verkoopt daarom ook voor jou de ketting met de geschikte lengte en kleur die jij het mooist vind.

Verschillende kettingen

Er zijn veel verschillende soorten kettingen, maar dit zijn de bekendste;

  • chokers, het zit strak om je nek en ze zijn er in veel verschillende materialen en kleuren. Aan deze ketting kun je ook verschillende hangertjes hangen, zo kun je er eigenlijk eindeloos mee variëren.
  • schakelkettingen, dit is eigenlijk de ketting die we bijna allemaal wel om hebben. Deze ketting bestaat uit kleine of grote schakels die met elkaar zijn verbonden en de ketting vormen. Of je nou houd van grote of kleine schakels, je kunt een ketting altijd perfect combineren met je outfit.
  • parelkettingen, spreekt eigenlijk al wel voor zich. Dit is een ketting die bestaat uit parels. Hierbij kan het zijn dat de hele ketting uit parels bestaat, maar het kan ook zijn dat er een parelhanger aanzit. De keuze is aan jou welke je zou willen dragen.

Lees ook: Online retailer reviews

Onderhoud ketting

Ondanks dat je verschillende soorten kettingen hebt, heb je natuurlijk ook verschillende kleuren. De meest bekende zijn zilver, goud en rosé. Maar hoe houd je je ketting nou mooi zonder dat de kleur eraf gaat. In eerste instantie is het daarom niet handig om er mee te gaan zwemmen, douchen of schoonmaken. Als het dan toch vies is of verkleurd is, kun je het het beste gewoon poetsen met een droge doek en zo gaat het vanzelf weer glimmen! Als je een gouden of zilveren ketting hebt, kun je ook een speciale vloeistof gebruiken voor het schoonmaken van je ketting. Doe je ketting dus pas als laatste om en bewaar hem netjes in een sieradendoosje om dofheid te voorkomen.

Lees tip:  Gellak, hoe zit dat precies?

Winkel