Beauty
Je leest nu dit:

Edelstenen die je helpen ontspannen

0
Blog

Edelstenen die je helpen ontspannen

Het belang van ontspannen wordt al jaren onderschat. In deze coronatijd spenderen we uren geconcentreerd achter onze laptop en daarbij moeten we ook nog onze kinderen les geven en zorgen dat het huis wordt opgeruimd. En dan vergeten we de boodschappen en alle andere dagelijkse taken nog. In andere woorden: het is hartstikke druk en er is maar weinig tijd voor ontspanning. Dit is hartstikke vervelend en daarbij ook helemaal niet goed. Wij hebben namelijk heel veel baat bij een vorm van ontspanning. Lees in deze blog over het belang van ontspanning en hoe een edelsteen eventueel hierbij kan helpen.

Het belang van ontspanning

Op een drukke werkdag worden we overspoeld met verschillende prikkels en aandachtspunten. We willen natuurlijk altijd goed presteren, maar ook wij hebben een bepaalde grens. Op een gegeven moment ga je bijna door die grens heen en dan zegt je lichaam: ‘Ho, even stoppen’. Dit kan tot uiting komen in de vorm van van lichamelijke of mentale klachten als hoofdpijn of overmatige stress. Ons hoofd raakt gewoon overvol. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan een moment te pakken om dat hoofd leeg te maken. Dan kun je daarna weer met een frisse, gezonde blik verder. Bijkomend voordeel van ontspanning is dus het verwerken van stress.

Andere voordelen van ontspanning

Niet alleen helpt ontspanning in de strijd tegen stress, ook kan het bijdragen in het verbeteren van je resultaten. Door je focus even van je werk te halen, kun je daarna tot compleet nieuwe inzichten komen. Maar nu luidt de kernvraag: hoe moet je ontspannen? Niet iedereen heeft een vaste hobby of weet hoe je echt moet ontspannen. Een edelsteen kan daar gelukkig bij helpen. Nu zijn er verschillende edelstenen met energetische kracht die ontspanning en rust kunnen bevorderen. Dit zijn bijvoorbeeld de amethist (werkt kalmerend en beschermend), een bergkristal (reinigt je energie en dit zorgt voor balans en rust), en een agaat (stabiliseert en beschermt). De unieke krachten van een edelsteen kun je op verschillende manieren activeren. Draag de steen bij je of geef de steen een mooi plekje in huis.

Lees tip:  Botox Groningen, specialistische behandelingen bij een deskundige arts

De mooiste edelstenen vind je hier

Ben jij op zoek naar de mooiste edelstenen? Ruben Robijn heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 250 verschillende edelstenen. Daarnaast wordt per edelsteen toegelicht wat de steen eventueel voor jou kan betekenen. Overigens is het goed om bij klachten altijd eerst een huisarts raad te plegen.

Auteur

We Talk SEO is een online marketing bureau gespecialiseerd in het schrijven van informatieve teksten. 

Winkel