Beauty
Je leest nu dit:

Hoe kun je profiteren van Black Friday?

0
Blog

Hoe kun je profiteren van Black Friday?

Je hebt vast wel eens gehoord van Black Friday. Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. Dit is de dag dat de meeste Amerikanen kerstinkopen doen. Om deze reden is dit de dag dat veel winkeliers stunten met hun prijzen en hun producten aanbieden met zeer hoge kortingen. Veel Amerikanen zijn vrij op deze dag en veel staten zien Black Friday inmiddels ook als een feestdag. Ook in Nederland wordt er steeds vaker aan Black Friday gedaan. Hoe kun je het beste van Black Friday profiteren? We bekijken het in dit artikel. 

Black Friday in Nederland

We kennen allemaal de beelden uit Amerika wel. Rijen voor populaire winkels, mensen die kamperen voor winkels en die naar binnen stormen zodra de winkeldeuren open gaan. In Nederland kennen we dit soort taferelen gelukkig niet. Maar ook in Nederland wordt Black Friday steeds bekender doordat winkels als Bol.com, MediaMarkt en BCC ook mee gingen doen. In Nederland kun je vooral online erg makkelijk profiteren van de beste deals en kortingen. De aanbiedingen zijn vaak ook het hele weekend geldig, zodat je meerdere dagen kunt profiteren van de aanbiedingen. 

Wat heb je aan Black Friday?

Als je nog niet bent begonnen met het doen van inkopen voor Sinterklaas of Kerst, dan is Black Friday het ideale moment om dit te doen. Black Friday valt een aantal dagen voor pakjesavond dus je kunt zo geweldig profiteren van Black Friday. Je kunt meer kopen met je budget en dat is natuurlijk altijd fijn. Als je het een beetje slim aanpakt kun je ook gelijk je kerstinkopen meenemen. 

Lees tip:  Verbeter de conditie van je huid

Profiteer van de hoogste kortingen

Een van de grootste voordelen van shoppen tijdens Black Friday zijn natuurlijk de kortingen. Je kunt vaak genieten van hele hoge kortingen die wel kunnen oplopen tot 70 of 80%. Of je krijgt extra korting op producten die al in de aanbieding zijn. Er zijn allerlei producten die in de aanbieding zijn tijdens Black Friday, van elektronica tot speelgoed, boeken en kleding.