Beauty
Je leest nu dit:

Voordeel drogisterij ook voor make-up

0

De voordeel drogisterij verkoopt ook make-up. Geen B-merken, maar gewoon A-merken zoals Rimmel London, Max Factor, L’Oreal Paris en Maybelinne. Deze A-merken zijn dus ook altijd in de aanbieding zoals jullie de voordeel drogisterij kennen.

Bespaar veel geld op bijvoorbeeld eyeliner, lippenstift, blusher, concealer, nagellak, foundation, mascara en nog veel meer. Zonder mindere kwaliteit te moeten aanschaffen. Het goedkoopste product van onze make-up assortiment is maar liefst: € 0,20.

De voordeel drogisterij is gevestigd in Zwolle, maar zijn online 24 uur en 7 dagen per week geopend. Verder hebben we geen winkels of een fysieke folder, maar alles staat online. Je zou je producten in Zwolle kunnen ophalen, maar ls je boven de 50 euro besteld dan zijn de verzendkosten gratis. Gratis verzending betekent dus dat je daarvoor niet heen en weer te rijden!

Voor jouw favoriete make-up moet je dus bij deze betrouwbare online drogisterij zijn. Je krijgt de laagste prijs. De kortingen (geen kortingscode nodig) kunnen oplopen tot en met 70% korting. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om meer korting te krijgen. Zoals spaarprogramma’s en nog veel meer.

De eerder genoemde producten is niet alles. De drogisterij heeft ook accessoires naast het make-up zelf zoals kwasten en spiegeltjes. Een handig weetje is dat bijna alle producten van ons (uit het make-up assortiment) gewoon door de brievenbus past. Combineer daarom dit gemak van de voordeel drogisterij daarom met de laagste prijzen. Bekijk de reviews van de producten om de juiste keuze te maken. Met ruim 100.000 tevreden klanten is er altijd iets dat ook bij jou past en waarmee je voortaan veel geld op zal besparen. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

Lees tip:  Hoe laarzen met brede schacht te stylen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkel