Beauty
Je leest nu dit:

Je make-up niet langer een rommeltje

0

Is jouw make-up al georganiseerd? Of is het gewoon een bende, zoals bij de meeste van ons? Ik ken het probleem; je hebt er gewoon geen zin in of tijd voor om je make-up nu eens “netjes” te rangschikken. Neemt ook niet makelijk mee als je eens ergens anders slaapt. Dus frommel je het in een (te) klein make-up tasje. Niet handig. Zoals je weet gaat alle make-up door elkaar en pak je een oogpotlood beet, dan zit er weer eens oogschaduw op, of rouge.

Tip!

Het kan anders: echt! Natuurlijk kennen we allemaal de beautycase. Een make-up organizer is net zoiets dergelijks, alleen dan iets kleiner van formaat wat weer makkelijker mee op reis kan. Super handige vakjes, en inschuifbaar (met laatjes dus).

Ik heb ‘m zelf gekocht op de website Beautycube.nl (verkoop van make-up organizers). Een zelf uitgezocht verjaardagscadeau (tja … dat krijg je op den duur als je maar cadeaubonnen blijft ontvangen).

In de praktijk is ‘ie geweldig. Ik zie direct waar alles ‘ligt en staat’. Enig nadeel is dat je vlekken ook snel ziet (doordat ‘ie doorzichtig is). Maar dat valt in het niet bij het voordeel wat je er weer van hebt.Lees tip:  De geneeskracht van Hennepzaadolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *