Beauty
Je leest nu dit:

De beste tips voor tijdens het lakken van je nagels

0
Blog

De beste tips voor tijdens het lakken van je nagels

Vrijwel elke jonge vrouw wil mooie nagels hebben. Misschien doe je dit omdat het bij je outfit past? Je jezelf verveelt en iets wilt doen? Een gezellig avondje met vriendinnen elkaars nagels lakken? In dit artikel krijg jij de beste tips die je kan toepassen bij het lakken van je nagels.

Maak je nagels en handen schoon

Het eerste wat je natuurlijk moet doen voordat je je nagels gaat lakken dat je nagels en handen schoon zijn gemaakt. Je nagels kan je heel gemakkelijk schoonmaken door een beetje nagellakremover op een wattenschijfje te doen. Je handen kun je schoonmaken door een handcrème te gebruiken of desinfectie gel.

Gebruik vaseline voor je gaat lakken

Een handige tip voordat je gaat lakken is rond je nagels je vingers insmeren met vaseline. Dit zorgt ervoor dat je de nagellak er gemakkelijk af kan halen als je een beetje op je vinger hebt gekregen. Met vaseline kan dit heel gemakkelijk met een doekje eraf halen.

Bewaar nagellak koel

Omdat nagellak tijdens de zomer vooral erg stroperig kan worden en het dan een stuk moeilijker is om te smeren. Bewaar dus je nagellak in een la waar de zon niet op staat of in de koelkast bewaren. Zo blijft je nagellak mooi.

Sneller nagellak drogen

Het is natuurlijk niet fijn als je gaat douchen en je nagellak is nog niet goed genoeg gedroogd. Ook kan het voorkomen dat je je handen gaat afdrogen omdat je toevallig net naar de wc bent geweest of om de vaseline van je vingers af te halen. Maar als je eenmaal je handen hebt afgedroogd kom je erachter dat je nagellak nog niet droog was. Om dit te voorkomen kun je je nagels het beste in ijskoud water te dompelen. De lak droogt dan veel sneller en je kunt dan weer mooi op stap.

Lees tip:  Prinsessen versus Bohemian: De Keuze voor een Trouwjurk

Probeer je nagels te gebruiken als nail art

Wat je ook kan doen om je nagels mooi te maken is nail art toepassen. Met nail art maak je iets speciaals van je nagels in plaats van het simpele geel, rood, blauw, zwart, etc. Met nail art kan je werkelijk alle kanten op. Je kan heel gemakkelijk op sites als Pinterest nail art templates opzoeken en daar inspiratie vandaan halen.

Auteur

We Talk SEO is een online marketing bureau gespecialiseerd in het schrijven van informatieve teksten.