Beauty
Je leest nu dit:

De nieuwste nageltrends van herfst 2017

0

Elk jaar zijn er wel weer nieuwe trends op het gebied van beauty op de markt. Hieronder geven we nieuwe informatie aan je door voor je nagels.

Zoete pasteltinten en de ombre look

Een goed voorbeeld is het dragen van zoete pasteltinten. Kies bijvoorbeeld voor babyblauw, roze, perzik, lila of zachtgroen. Ook de ombre look is favoriet dit jaar. Zet bijvoorbeeld een fading vanuit de nagelriem of de vrije rand en ga voor lieflijke pastels, felle neonkleuren of een combinatie.

Grafisch minimalisme en melkachtig nude

Grafische nagels op een minimalistische manier zijn tevens erg geliefd dit jaar. Hierbij kun je denken aan een paar simpele lijnen, driehoekjes of vierkantjes in een effen kleur. Ook is het een trend dit jaar je nagels kort of lang te hebben met een naturel kleur. Denk hierbij aan melkachtige, perzikachtige of bruine kleuren.

Coffin nails en nail tattoos

Coffin nails zijn erg populair dit jaar. Het staat ook wel bekend als de ballerina vorm, want de nagel loopt spits toe maar is vlak aan de vrije rand. Ook nail tattoos zijn erg geliefd dit jaar. Je kunt speciale stickers gebruiken of zelf aan de slag gaan met nail art materialen.

Diep zwart en rood

Wanneer je niet zo van lieflijke pastels houdt kun je ook kiezen voor twee andere kleuren die trendy zijn dit jaar, namelijk diepzwart en rood.

Op de website van Young Nails kun je meer trends en nagel gerelateerde producten vinden.

Als laatste is het raadzaam gebruik te maken van nagelriemolie. Deze olie zorgt er namelijk voor dat na het aanbrengen van de nagellak ze soepel en gezond blijven en helpt het tevens tegen uitdroging. Knip hierbij niet de nagelriemen, dit kan namelijk ervoor zorgen dat ze beschadigd raken.

Lees tip:  Het gebruik van orthopedische zitkussens

Daarnaast is het belangrijk dat voordat je je nagellak gaat gebruiken de nagellak niet schudt! Dit zorgt er namelijk voor dat er luchtbellen in komen. In plaats daarvan kun je het een aantal keer heen en weer rollen tussen je handen, waarbij je het flesje verticaal houdt.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkel