Beauty
Je leest nu dit:

Een bad hair day voorkomen

0

 

 

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je een slechte haar dag, oftewel een bad hair day hebt. Als je net uit bed komt zie je vaak al of je haar goed zit. Vooral als je met nat haar gaat slapen is de kans groot dat je haar compleet door de war zit en dat dit niet meer te redden valt. Je stapt de deur uit met het gevoel dat iedereen je aankijkt. Dit kan tot veel onzekerheden leiden. Om dit allemaal te voorkomen is het belangrijk dat je goede haar producten gebruikt. Een goede haarverzorging is zeker essentieel als je haar extensions hebt. In dit artikel worden een aantal tips gegeven om je haar optimaal te verzorgen.

 

Hoe voorkom je nu een bad hair day? Ieder haar is anders en heeft andere producten nodig. Is je haar snel droog en pluizig? Gebruik dan een voedende haarolie. Deze olie zal je haar tot in de wortels verzorgen en het een glanzende uitstraling geven. Een olie zorgt ervoor dat je krullen niet gaan pluizen maar mooi in model blijven. Als je echter glad en stijl haar hebt, kun je het beste geen olie gebruiken. Olie maakt je haar namelijk snel vet. Bij stijl haar valt dit meer op. Vet haar kan er onverzorgd uitzien en dat wil je natuurlijk voorkomen. Ter vervanging kun je een haarmasker gebruiken. Een haarmasker is een handig hulpmiddel. Je kunt een haarmasker ‘s nachts aanbrengen en hiermee slapen. Wanneer je de volgende dag wakker wordt spoel je dit masker uit. Je haar zal perfect in model zitten en meer volume hebben.

Lees tip:  Mooi nep is niet lelijk

 

Bovendien beschermen deze producten je haar tegen extreme temperaturen. Kou en extreme hitte kunnen je haar sterk beschadigen. Je haar droogt snel uit. Het is dus van belang om je haar te voeden en het niet te verwaarlozen. Zeker als je haar extensions hebt is het noodzakelijk om deze lokken goed te verzorgen. Op deze manier krijg je meer volume en heb je nooit meer een bad hair day.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkel