Beauty
Je leest nu dit:

De perfecte meidenavond regel je zo

0
Blog

De perfecte meidenavond regel je zo

Niets is zo fijn dan een ouderwetse gezellige avond met je beste vriendinnen. Of jullie elkaar nu een lange tijd niet gezien hebben of juist regelmatig zien, gesprekken over mannen, alledaagse bezigheden, sappige roddels, familie en de laatste mode trends gaan nu immers nooit vervelen. Met onderstaande tips cre毛er jij de perfecte meidenavond, gewoon bij je thuis:

Gezellig samen eten

Zijn jullie echte keukenprinsessen? Ga samen de supermarkt in en haal alle ingredi毛nten om samen een heerlijke maaltijd te bereiden en op tafel te zetten. Hoe leuk is het om samen in de keuken te staan en te leren van elkaars kookkunsten? Het kan ook zijn dat je na een drukke dag (bijvoorbeeld op je werk) geen zin meer hebt om nog naar de supermarkt te gaan en te koken. Geen probleem, uiteraard kun je ook een gezonde of wat ongezondere maaltijd thuis laten bezorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van pizza of sushi? Succes gegarandeerd! Het is maar net waar jullie zin in hebben.

Film kijken

Dat eeuwige dilemma: welke film of serie gaan we kijken? Een spannende actiefilm of juist een romantische zwijmel serie? Komt het je bekend voor? Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan films en series. Dat maakt het nu niet echt makkelijker om een keuze te maken, nietwaar? Van tevoren kunnen jullie een lijstje samenstellen van de films of series die je nog eens graag wil zien. Vaak is de aandacht echter al snel weg als er weer een interessant gespreksonderwerp de revue passeert, dus besteed hier niet al te veel aandacht aan. 馃槈 Geen zin in een film? No problem! Natuurlijk zijn er nog vele andere dingen die jullie kunnen gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan een beauty avondje. Gezichtsmaskertje op, nagels lakken, een ontspannen muziekje op de achtergrond en laat het relaxen maar beginnen! Of wat dacht je van een hilarische karaokeavond als jullie nog barsten van de energie?

Lees tip:  Hoe kun je een mondkapje matchen met je outfit?

Maak je eigen cocktail!

Tijdens het gezellige samenzijn kan de alcohol rijkelijk vloeien. Praat elkaar bij onder het genot van een goede glas wijn, of luidt het weekend in met een heerlijke cocktail. Wist je dat het heel eenvoudig is om zelf een cocktail te gaan maken? Ook nog eens een zeer leuke bezigheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sex on the beach cocktail? Natuurlijk kun je ook een cocktail zonder alcohol gaan maken, de zogenoemde mocktail. Het is maar net waar jullie zin in hebben. Zoek op internet een recept op en zorg van tevoren dat je hiervoor alles in huis hebt gehaald. Snacks mogen daarbij zeker niet ontbreken. Als je de ongezonde lijn van fast food wil doortrekken, dan zou je voor chips of een portie bittergarnituur kunnen kiezen (dat laatste kan eventueel ook nog in de oven). Liever wat gezonds? Snoeptomaatjes, komkommers of popcorn bij de film doen het ook altijd goed! 

Krijg je al zin om je vriendinnen uit te nodigen en te genieten van elkaars gezelschap? Het plannen van een meidenavond kan nog best uitdagend zijn als iedereen drukke agenda鈥檚 heeft. Wacht daarom niet te lang en plan wat een onvergetelijke ladies night in met elkaar!

Winkel