Beauty
Je leest nu dit:

Wat zijn de voordelen van een ooglidcorrectie Rotterdam?

0
Blog

Wat zijn de voordelen van een ooglidcorrectie Rotterdam?

ooglidcorrectie

Heel wat mensen overwegen op een bepaald ogenblik om een zogenaamde ooglidcorrectie Rotterdam te laten uitvoeren. Tijdens een dergelijke ingreep wordt ervoor gekozen om de overtollige huid bij de oogleden evenals de onderliggende spier weg te nemen. Daarnaar is het ook mogelijk dat er een herverdeling van het vet wordt uitgevoerd of dat er een beetje vet wordt weggenomen. Uiteraard spreekt het voor zich dat deze ingreep slechts met succes kan worden uitgevoerd op het ogenblik dat er sprake is van voldoende overtollige huid. Is dat niet het geval? Dan is het mogelijk dat de behandelend arts de ingreep bij jou niet zal kunnen uitvoeren.

Voor wie biedt een ooglidcorrectie Rotterdam een interessante oplossing?

Heel wat mensen moeten op een zeker ogenblik vaststellen dat ze worden geconfronteerd met afhangende bovenste oogleden en / of met wallen onder de ogen. Dit is vooral vervelend omdat deze ervoor zorgen dat je een vermoeide indruk zal nalaten. Bovendien is het ook best mogelijk dat afhangende bovenste oogleden zorgen voor een aantal praktische beperkingen. Omwille van deze redenen is het dan ook helemaal niet zo vreemd dat mensen er op een bepaald moment voor kunnen kiezen om hier iets aan te gaan doen. De medische wereld heeft zich in die mate ontwikkeld dat er tegenwoordig zonder probleem een ooglidcorrectie Rotterdam kan worden uitgevoerd. Een dergelijke ooglidcorrectie zorgt ervoor dat de overtollige huid kan worden weggenomen waardoor je meteen terug kan genieten van een veel jongere en bovendien ook frissere blik.

Hoe verloopt de ingreep precies?

Het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie Rotterdam is een vrij eenvoudige ingreep. Je kan er dan ook rekening mee houden dat deze in de praktijk slechts ongeveer één tot anderhalf uur tijd in beslag zal nemen. Bovendien is het mogelijk dat de ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving. Alleen wanneer er sprake is van een ooglidcorrectie bij de onderste oogleden zal je kunnen vaststellen dat er door de arts doorgaans zal worden gekozen voor volledige narcose. Op het ogenblik dat hier de voorkeur naar uitgaat, zal er door de arts worden gekozen voor een opname door middel van het daghospitaal. Ook dit brengt verder geen grote zorgen met zich mee.

Lees tip:  Hoe vaak mag je CBD olie gebruiken?

Waar rekening mee houden na de ingreep?

Wanneer je een ooglidcorrectie Rotterdam bent ondergaan zal je er rekening mee moeten houden dat er ook een bepaalde mate aan nazorg kan zijn vereist. Belangrijk is bijvoorbeeld om te weten dat na ongeveer vijf à zeven dagen de hechtingen verwijderd kunnen worden. Daarvoor dient een nieuwe afspraak te worden gemaakt met de behandelende arts. Verder dient er na de ooglidcorrectie rekening mee te worden gehouden dat er tijdens de eerste dagen volgend op de operatie wat blauwe plekken kunnen ontstaan. In principe wordt het ook aangeraden om de eerste dagen na de ingreep half rechtop te slapen. Op deze manier kan namelijk zwelling evenals een mogelijke bloeduitstorting tegen worden gegaan. Ook geldt dat het wordt aangeraden om gedurende de eerste drie weken volgend op het ondergaan van een ooglidcorrectie Rotterdam op te letten met het gebruik van make-up.