Beauty
Je leest nu dit:

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een bikini?

0
Blog

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een bikini?

bikini

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een bikini. Veel vrouwen vinden het belangrijk om bij de tijd te zijn en hiervoor moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste trends. Daarnaast wil je ook dat het zo comfortabel mogelijk zit. Hierbij kiest de ene voor een strapless variant en de andere weer voor een beugel variant. Het is wel belangrijk dat de bikini niet te ruim, maar zeker ook niet te strak zit. Ook is het belangrijk dat de juiste was handschriften volgt en de bikini niet in de droger doet.

Een perfecte bikini uitkiezen

De Bikinitops zijn van alle tijden en deze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Wanneer je heupen breder zijn als je schouders dan is het verstandig om te kiezen voor het zogenaamde peer model. Deze bikini laat je schouders breder ogen en zorgt ervoor dat de heupen juist weer wat smaller ogen. Bij het appel figuur waarbij je het bovenlichaam wil laten zien en je benen langer laat lijken kies je weer voor een lagere bikinitop. Dan heb je ook nog het zandloperfiguur waar veel mensen jaloers op zijn. Hierbij maak je gebruik van een korte top die niet over de schouders gaat zodat de schouders breder lijken. Ook onder wordt er dan vaak gekozen voor een lage uitsnede zodat de nadruk op de taille komt te liggen. Bij het atletische figuur wordt juist voor een dekkende variant gekozen die vanaf de borsten tot de schouders loopt.

Lees tip:  Hoe kleed jij je goed aankomende zomer?

De voordelen van een rode bikini

Veel vrouwen kiezen voor rode bikini’s omdat deze van alle tijden zijn. Afhankelijk van je wensen kun je ervoor kiezen om een model te pakken waar rafels aan zitten of dat je juist voor een leuke print gaat. Een effen bikini wordt vaak gebruikt om jezelf lekker sexy in te voelen. Zoals we hierboven hebben besproken zijn er vele varianten. Vrouwen gebruiken deze vaak om hun onzekerheden mee te verbergen. Echter wanneer je een top lichaam hebt wil je dit juist weer accentueren. Wat we wel merken is dat wat vroeger oubollig was langzaam aan het terugkomen is. Het is dus belangrijk om je pareltjes niet zomaar weg te gooien want over enkele jaren kan het weer in de mode zijn. Het is nu namelijk helemaal hot om de oubollige jaren 70/80 te dragen en hiervoor moet je vaak naar opa of oma gaan om iets unieks te lenen.

Welke types bikini zijn er?

Het meest bekende type is de strapless bikini waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van bandjes om de schouder. Een bandeau model kun je dan wel juist weer om de nek hangen. De beugel bikini geeft net als een BH extra ondersteuning aan de borsten deze kenmerkt zich dan weer door bandjes aan de schouders. De bustier wordt weer gebruikt voor mensen die veel ondersteuning nodig hebben aan de borsten. Hierdoor zijn de borsten helemaal bedekt.

Winkel

%d bloggers liken dit: