Beauty
Je leest nu dit:

Heren steeds ijdeler en modebewuster

0

De tijd dat heren niet naar de schoonheidsspecialist gingen en van mode hielden is eindelijk voorbij. Tegenwoordig is het geen rare situatie meer als een man tijd besteed aan zijn lichaam en kleding. Wij vinden dit een hele fijne verandering want waarom zou een man niet lekker in zijn velletje mogen zitten na een lekkere schoonheidsbehandeling of het shoppen van mooie nieuwe kleding?

Tijd besteden aan uiterlijk zorgt voor een goed gevoel

Natuurlijk wisten we al lang dat we ons na een heerlijke douche, lekker fris en schoon voelen, dat we na een dagje wellness meer energie hebben en dat een verzorgt uiterlijk ons zelfverzekerd maakt, gelukkig is dit nu ook bij de heren doorgedrongen die er eindelijk massaal gebruik van gaan maken. Toch is er één punt wel degelijk anders tussen vrouwen en mannen als het om mode gaat. Vrouwen kunnen namelijk uren rond slenteren in winkelstraten op zoek naar dat ene perfecte kledingstuk. Mannen hebben hier over het algemeen geen geduld voor en zelfs een hekel aan.

Mannen shoppen op een andere efficiëntere manier

En juist op dat punt kunnen veel vrouwen nog wel wat leren van hun man! Want ook wij weten dat de uitverkoop vaak niet biedt wat we willen, dat de kwaliteit van goedkope kleding vaak te wensen overlaat en dat het ons enorm veel tijd kost om al die winkels te bezoeken. Mannen shoppen vele malen efficiënter. Zij bepalen vooraf al naar welk kledingstuk zij op zoek gaan en wat het ongeveer mag kosten. Ze gaan niet naar de winkelstraat maar zoeken via Google bijvoorbeeld op de zoekwoorden “overhemden heren online kopen”. Ze klikken op shopping en wala! Daar staan alle overhemden die er maar te verkrijgen zijn, netjes in een rijtje met de prijs en de winkel eronder vermeld. Vergelijken wordt makkelijk en met nog wat extra filters tijdens het invoeren van de zoekwoorden staat binnen een mum van tijd het perfecte overhemd op het beeldscherm. Even de juiste maat selecteren en bestellen. Klaar is kees!

Lees tip:  Casual herenkleding online kopen bij Suitableshop!

Mannen kijken niet naar goedkoop maar naar kwaliteit

Kleding heeft veel verschil in kwaliteit, ook bij bijvoorbeeld overhemden is dit het geval. Goedkope kleding heeft over het algemeen niet zo’n hele beste kwaliteit, toch hoeft kwaliteit niet heel duur te zijn. Bij Overhemden.com bestel je bijvoorbeeld kwalitatief zeer goede overhemden gemaakt van de beste katoensoort voor een mooi prijsje. Mannen zijn meer gericht op het zoeken van goede kwaliteit dan het zoeken naar koopjes. Hierdoor hebben ze vaak vele malen langer plezier van hun aankopen, aangezien deze was na was mooi in vorm, model en kleur blijven.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkel