Beauty
Je leest nu dit:

Hoe vind je een goede kapper?

0
Blog

Hoe vind je een goede kapper?

Je haar is het gene wat anderen meestal het eerst aan je zien, dan wil je natuurlijk dat dit er goed uitziet. Wanneer je niet tevreden bent met je huidige kapper of gaat verhuizen dan ga je natuurlijk op zoek naar een nieuwe goede kapper, maar hoe vind je die? Of je nu een Kapper in Leeuwarden of in Rotterdam zoekt en of je nu een luxe of trendy kapper zoekt, je wil natuurlijk een kapper die bij je past. Kappers vind je tegenwoordig ook nog eens in alle soorten en maten voor elk type kapsel of leeftijd is wel een geschikte kapper te vinden, en toch blijft het dan vaak lastig een goede kapper te vinden. Daarom helpen wij jou en zetten alle tips op een rijtje zodat jij de perfecte kapper vindt. 

Waar ben je naar op zoek?

Wanneer je opzoek gaat naar een nieuwe kapper is het goed jezelf af te vragen waar je dan naar op zoek bent. Een mooi kapsel uiteraard, maar elke kapper heeft zo zijn specialiteiten. Zo heb je luxe kappers die allerlei behandelingen aanbieden, basic kappers die goedkoop en snel zijn en de trendy kappers die vooral jonge klanten hebben, nieuwe technieken hanteren en de nieuwste kapsels knippen. Misschien maakt het je niet zoveel uit, maar het is toch goed jezelf van te voren af te vragen waar je nou eigenlijk naar op zoek bent in een kapper. Uiteindelijk wil je natuurlijk een kapper waar jij je goed bij voelt, zoals Imagekapper nastreeft. 

Lees tip:  De perfecte meidenavond regel je zo

Houd je ogen open

Verder is een goede tip wanneer je opzoek bent naar een nieuwe kapper om je ogen open te houden, vraag vrienden of collega’s met een mooie coup eens waar zijn normaal naar toe gaan. Of spreek iemand aan met verstand van haar wat zij je aanraden. Zo vind je al gauw de beste kapper in de omgeving voor jou. Ook is het aan te raden eens online rond te kijken naar de opties en vooral de recensies die de kappers in jouw omgeving krijgen, zo krijg je een idee van de opties.