Beauty
Je leest nu dit:

Hoe leuke sieraden je outfit af maken

0
Blog

Hoe leuke sieraden je outfit af maken

 

Iedere vrouw kent het wel. Je hebt een geweldige, goed passende outfit aan, maar er mist iets. Ken je dit gevoel? Dan is de kans groot dat je je outfit goed op kunt leuken door het dragen van mooie sieraden.

Leuke combinaties met sieraden

Heb je een simpele top aan? Kies dan voor een mooie statement ketting, die het accent legt op de bovenkant van je outfit. Of gebruik een riem om een simpele zwarte spijkerbroek met shirt net wat extra’s te geven. Mis je nog iets? Mooie zilveren armbanden maken iedere vrouw mooier, en zo doe je meteen mee met de nieuwe trend arm candy: meerdere armbanden, fijn en grof, aan een arm dragen. Ben je niet van de grote sieraden? Ga dan voor een fijne zilveren ketting met bijpassend armbandje, of een mooi paar oorbellen. Ook een horloge kan natuurlijk een erg mooi sieraad zijn, bij iedere outfit. Het is momenteel erg “in” om je horloge te combineren met kleinere zilveren armbandjes.

Zilver of goud?

Over het algemeen wordt gezegd dat goud beter bij warme huidkleuren staat, en zilver beter bij een koel type. Wij zeggen dat dit onzin is en dat je gewoon lekker moet dragen wat je zelf mooi vindt. Vooral zilver staat bij iedereen prachtig. Vooral een mooie rij zilveren armbanden is iets wat eigenlijk iedere vrouw wel kan hebben.

Waar kun je op letten?

Let goed op wat je draagt. Een laag uitgesneden top schreeuwt om een mooie ketting, en opgestoken haar is de perfecte gelegenheid om je mooie nieuwe oorbellen te laten zien. Ga in de zomer voor een leuke rij boho-armbandjes en ringen. Bij kleding met neutrale kleuren kun je in principe iedere kleur sieraden combineren, al zijn wij wel van mening dat je altijd moet dragen wat je zelf leuk vindt!

Lees tip:  Wimperserum