Beauty
Je leest nu dit:

Waar rekening mee houden bij een stripper uitkiezen?

0
Blog

Waar rekening mee houden bij een stripper uitkiezen?

Het boeken van een stripper is sinds jaar en dag ontzettend populair. Dat niet alleen voor een verjaardagsfeest, maar bijvoorbeeld ook voor een vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid. In de basis heeft het inhuren van een dergelijke (erotisch) entertainer uiteraard niet zoveel voeten in de aarde. Althans zo lijkt het. Vaak schrikken mensen er toch een beetje van dat de persoon die gaat strippen een bepaalde hoeveelheid aan informatie vraagt. Wil jij graag weten waar je allemaal rekening mee moet houden bij het uitkiezen van iemand die voor jou gaat strippen? Dan is het zeker interessant om de inhoud van dit blogartikel even grondig door te nemen. 

Heb je een voorkeur voor bepaalde muziek waar op moet worden gedanst? 

Het spreekt voor zich dat een stripper altijd danst op bepaalde muziek. Je kan dan ook verwachten dat de persoon in kwestie je zal vragen of je een leuk nummer hebt die je voorkeur geniet. Voor alle duidelijkheid, wanneer je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseert kan het altijd een goed idee zijn om een nummer te kiezen waar de vrijgezel een bepaalde connectie mee heeft. Daarnaast spreekt het voor zich dat ook niet alle nummers hiervoor zomaar in aanmerking komen. Het nummer moet wel een beetje opzwepend en mogelijks ook een beetje sensueel zijn. In ieder geval is het muzieknummer dus zeker en vast een niet onbelangrijk aandachtspunt om bij stil te blijven staan. 

Moet de stripper een specifiek kostuum aanhebben? 

Vergeet niet dat een stripper een bepaalde actie uitvoert. Je hebt het vast en zeker wel eens in films gezien. Wanneer er zich iemand die een stripact wenst uit te voeren aandient is het veelal zo dat er een bepaald personage wordt aangenomen. Het kan daarbij dan bijvoorbeeld gaan om een agente, maar wat bovendien ook te denken van een verpleegster of een sexy schoonmaakster? 

Lees tip:  De geneeskracht van Hennepzaadolie

In zeer veel gevallen is het zo dat de stripper die je wenst in te huren over een goed gevulde kast beschikt bestaande uit allemaal verschillende kostuums waar je een keuze uit kan maken. Heeft de persoon die je wenst in te huren en eigen website? Dan kan je daar vaak een overzicht op terugvinden van de verschillende kostuums waar je een keuze tussen kan maken. Op deze manier weet je natuurlijk precies wat je kan verwachten van het kostuum in kwestie. 

Hoeveel bedragen de kosten voor het inhuren van een stripper?

Er kan in de praktijk vaak worden vastgesteld dat mensen vrezen dat het inhuren van een stripper gepaard gaat met vrij aanzienlijke kosten. Dat is echter een foute aanname. Je dient er bovendien ook rekening mee te houden dat de prijs van iemand die een stripact komt opvoeren in het merendeel van de gevallen niet dient te worden betaald door één enkele persoon. Vaak is het dan ook zo dat meerdere vrienden of bijvoorbeeld familieleden daarvoor samenleggen. Zo hebben ze een leuk cadeau voor de vrijgezel of voor de jarige terwijl ze er ook zelf enigszins van kunnen meegenieten. Het spreekt voor zich dat de kosten van een stripper in de praktijk wel aanzienlijk kunnen verschillen afhankelijk van de persoon waar je precies een beroep op gaat doen.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Winkel