Beauty
Je leest nu dit:

Mooi nep is niet lelijk

0

 

Er is vrijwel niemand te vinden die 100 procent tevreden is over zijn of haar uiterlijk. Daarom proberen veel mensen hun look te verbeteren door bijvoorbeeld regelmatig naar de kapper te gaan en door zich mooi aan te kleden. Dit kan natuurlijk ook een stap verder gaan. Er zijn dingen die je kunt laten doen aan je uiterlijk die nep zijn, maar zeker niet lelijk. Als je iets met hoge kwaliteit laat doen, kan het je uiterlijk alleen maar een boost geven. We nemen drie dingen met je door die je kunt laten doen om jezelf weer te laten stralen, zonder dat het nep overkomt.

Hairextensions
Droom jij altijd al van een lange en volle bos haar maar ben je hier van nature niet mee gezegend? Of heb je simpelweg het geduld niet om je haar lang te laten groeien? Dan zijn hairextensions de ideale oplossing voor jou. Dun en futloos haar is nu verleden tijd met hairextensions. Het is een snelle en erg effectieve manier om meer lengte en volume te krijgen in je haar. Het is niet voor niets dat vele celebrities hier gebruik van maken. Je hebt steeds betaalbaardere en kwalitatief betere hairextensions, zoals de extensions van Hairextensionsvoordeel.nl.

 

Gelnagels of acrylnagels
Nagels zijn een belangrijk onderdeel van je uiterlijk, mooi verzorgde nagels geven een verzorgde uitstraling. Helaas is niet iedereen van nature gezegend met mooie en sterke nagels. Daarom kan het soms geen kwaad om de natuur een klein handje te helpen. Dit kun je doen door gelnagels of acrylnagels te laten zetten. Hierdoor heb je gelijk mooie en stevige nagels zonder dat iedereen ziet dat het niet je eigen nagels zijn. Onder het aanbod van gel- en acrylnagels is er voor ieder wat wils. Als je van subtiel houdt, kun je kiezen voor een natuurlijke look met bijvoorbeeld een lichtroze lak. Wil je graag opvallende nagels, ga dan voor een hippe neonkleur.

Lees tip:  Powder Brows, wat moet je weten als je hieraan begint?

Fake tan
Een fake tan is helemaal hot. Bakken in de zon is juist helemaal uit, omdat steeds meer blijkt hoe slecht dit is voor je gezondheid. Zelfbruiners zijn veel beter voor je huid dan lang zonnen. De UV-stralen die van de zon of de zonnebank komen zijn enorm schadelijk. Ze zorgen ervoor dat de huid snel veroudert en ze vergroten de kans op huidkanker. Ga als je een zongebruind kleurtje wil dus voor een fake tan. Deze veilige manier van het opdoen van een kleurtje is tegenwoordig steeds populairder. Dit kan op verschillende manieren. Denk aan het zelf opsmeren van zelfbruiner of het laten bruinen van je huid met een spray tan.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *