Beauty
Je leest nu dit:

Bruin worden zonder zon

1

 

Wie gaat er nu niet voor liggen als de eerste zonnestralen in het voorjaar verschijnen is het heerlijk om een kleurtje op te doen. Wij hebben gelukkig een tuin op het zuiden met veel beschutting dus als de mensen op straat nog in een dikke jas lopen, lig ik al in bikini op mijn stretcher in de tuin.

Helaas is er niet altijd zon en voor mijn werk heb ik vaak mantelpakjes en rokjes aan, waarbij ik graag met wat kleur op mijn benen rondloop. De periode van de late herfst tot het voorjaar is daarom altijd een periode waarin ik panty’s moet gebruiken om benen toch nog wat kleur te geven.

Gelukkig bestaan er alternatieven voor de zon om toch een kleurtje op mijn benen te krijgen waarbij mijn voorkeur ook is om bruin zonder zonnebank te worden:

  • het gebruik van bruiningscreme,
  • sunspray behandeling,
  • het eten van producten met veel carotheen,
  • regelmatig buiten sporten met korte broek en korte mouwen.
  • regelmatig buiten zijn met ontblote armen en benen.

Vooral het sporten in korte mouwen en broekspijpen zorgt altijd voor een lekker gezond kleurtje en op de momenten dat het echt niet meer te doen is gebruik ik graag een bruiningscreme, zodat mijn benen er representatief uit zien.

Mijn antipathie tegen de zonnebank is puur persoonlijk, een aantal familieleden zagen er vroeger altijd zo uitgedroogd en oud uit na de vele bezoeken aan de zonnebank, dat ik mij er niet toe kan zetten om onder de zonnebank te gaan. Uiteraard raad ik het niet af zolang je het maar met mate doet en de richtlijnen van het KWF goed volgt.

Lees tip:  Mooie vrouwelijke fietstassen

Bekijk hier alle informatie over bruin worden zonder zon….Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *