Beauty
Je leest nu dit:

Tips om het genezingsproces bij tattoo verwijdering te versnellen

0
Blog

Tips om het genezingsproces bij tattoo verwijdering te versnellen

Bereid je immuunsysteem voor. Uw immuunsysteem speelt een vitale rol in elke vorm van herstel proces, en hetzelfde geldt voor laser tatoeage verwijdering herstel. Concentreer je ter voorbereiding op je behandelingssessies op het eten van voedzame voeding en op lichaamsbeweging. Het toevoegen van deze twee dingen aan uw routine zal helpen houden uw lichaam gezond en klaar om u te helpen genezen. Probeer immuunversterkende voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, die veel vitamine C bevatten, of gember, die ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

Concentreer je vóór de laser tatoeage verwijdering behandeling op het eten van voedzame voeding en lichaamsbeweging

Goed schoonmaken. Een goede reiniging van het behandelde gebied helpt infectie te voorkomen, wat een groot struikelblok is op de weg naar herstel. Reinig het gebied elke dag met koud water en dep het droog. Wrijf niet over het gebied, want dat kan de tere huid nog meer irriteren. U moet ook een antibiotische zalf op het gebied aanbrengen, vooral op de blaren die zijn opengebarsten, en het gebied gedurende de eerste drie dagen na de behandeling afdekken met een schoon verband om het verder te beschermen tegen mogelijke infectie.

Topische middelen. Als u eenmaal de drie dagen voorbij bent, kunt u een aantal verschillende kruiden gebruiken om sneller te herstellen van laser tatoeage verwijdering. Vitamine E olie of hydrocortisone crème kunnen je helpen om irriterende symptomen zoals jeuk te beheersen. Als u toegeeft aan de verleiding om te krabben, kunt u de huidirritatie verlengen en de kans op littekenvorming vergroten. Verzachtende middelen kunnen littekenvorming bij het verwijderen van laser tatoeages helpen voorkomen. Het is ook belangrijk om tot drie maanden na de laatste sessie zonnebrandcrème op het gebied te dragen. Onthoud dat het dragen van sunblock tijdens elke langdurige periode in de zon een goede gewoonte is om aan te leren.

Lees tip:  Manieren om je schaamhaar het best te verwijderen

Koele kompressen. Zwelling en roodheid zijn veel voorkomende bijwerkingen van laser tatoeage verwijdering. Als u last heeft van ontstekingen, kan het verleidelijk zijn om het getroffen gebied aan te raken of te betasten. Gebruik in plaats daarvan een koel kompres om de ontsteking te helpen verminderen, wat vooral nuttig kan zijn de eerste dag na een behandelingssessie. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een koele, vochtige doek, een ijspack of een zakje diepvriesgroenten uit uw vriezer gebruiken. Nadat u het gewenste koude kompres hebt gebruikt, moet u het gebied goed schoonmaken en afdrogen.

Tip: https://tattoonomore.nl/

Vermijd onnodige stress. Stress kan ons vermogen om te genezen ernstig beïnvloeden. Probeer kalm en nuchter te blijven terwijl u herstelt. U kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse leven, maar doe uw best om al te stressvolle situaties te vermijden. Misschien kunt u uzelf zelfs trakteren op een aantal geweldige ontspanningstechnieken zoals een lange wandeling of een massage. Welke stressverlagende en -beheersingstechnieken u ook het prettigst vindt, deze herstelperiode is een geweldige tijd om ze te gebruiken.

Overweeg om te stoppen met roken. Het is geen geheim dat roken een ongezonde gewoonte is, maar het kan je lichaam op verrassende manieren beïnvloeden. Roken kan de kans op een effectieve tatoeageverwijdering na 10 sessies met ongeveer 70 procent verminderen. Roken zorgt ervoor dat je bloedvaten zich vernauwen, maar je hebt een goede, sterke bloedsomloop nodig om de pigmenten effectief van de tatoeage te verwijderen. Als je rookt, probeer dan te stoppen of te minderen tijdens je behandelingsperiode om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren.

Neem een pauze van het sporten. Of je nu naar spinning les gaat, gewichten optilt, of achter je kinderen aanzit in het park, je wilt tijdens de behandeling rekening houden met je lichaam. We raden u aan een pauze te nemen van elke activiteit die zwelling kan veroorzaken of vergroten. Typisch, kunnen de cliënten met kleinere tatoegeringen aan hun regelmatige oefeningsroutine binnen een dag na behandeling terugkrijgen, terwijl die met grotere tatoegeringen minstens 48 uren zouden moeten overwegen wachten. We raden ook aan om te douchen en het verband op het getroffen gebied te verwisselen na inspannende activiteit.

Lees tip:  Hier moet je op letten bij het kopen van babykleding

Sla happy hour over. Het consumeren van grote hoeveelheden alcohol kan het vermogen van uw lever en nieren beïnvloeden om de kleine inktdeeltjes, die tijdens de laserbehandeling ontstaan, weg te spoelen. Wij raden u aan om tijdens de behandeling alcoholische dranken te ruilen voor meer water om uw lichaam te helpen bij het genezingsproces en om de verwijdering soepeler te laten verlopen. Roken vermindert de effectiviteit van de laser tatoeage verwijdering met maximaal 70%.

Auteur

Actief als link marketeer.
Ik werk graag vanuit het buitenland, aangezien mijn werk dat toelaat.