Beauty
Je leest nu dit:

De beste manieren om lang haar mooi te houden

0
Blog

De beste manieren om lang haar mooi te houden

HAAR

Lang haar is in de mode en het wordt veel gedragen. Het wordt vooral door vrouwen gedragen, maar er komen ook steeds meer mannen die voor langer haar kiezen. Iedereen weet dat het belangrijk is om dit mooie lange haar te verzorgen, maar niet iedereen weet hoe ze dit het beste kunnen aanpakken en wat wel werkt en wat niet werkt. Het is natuurlijk het beste om je haar mooi te houden door professionele topmerken te gebruiken in je haar. Er zijn heel veel Haircare Warehouse professionele topmerken. Dit kan je vinden op haircare warehouse.eu. Voor de mensen die dit niet willen heb ik wat tips en tricks om je haar mooi en gezond te maken.

De beste haartips

Als eerste is het heel erg belangrijk om de stijltang en de krultang te vermijden. Als jij je lange haar mooi en glanzend wil houden moet je hiervan afblijven, omdat door de hoge hitte van een stijltang je glans afbreekt. Dit wil je natuurlijk niet hebben, omdat je haar er dan minder mooi uitziet. Het is natuurlijk niet erg om af en toe gebruik te maken van een stijltang, maar probeer het niet te vaak te doen. Het is wel het beste om er gewoon helemaal geen gebruik van te maken, maar als je het niet kan laten en het af en toe toch wil doen, dan zie ik het door de vingers. Het is ook heel erg belangrijk om de juiste shampoo en conditioner te gebruiken. Ieder haar is anders en heeft andere producten nodig. Probeer dus uit te zoeken wat voor type haar jij hebt en welke producten daar het best bij passen en jou dus het best gaan helpen.

Lees tip:  De perfecte meidenavond regel je zo

Het gebruik van de verkeerde shampoo en conditioner kan leiden tot een beetje schade aan je haar en dat het er minder mooi uitziet. Als je dan weet welke shampoo het beste voor jouw huid is dan is het ook belangrijk om het niet te veel te gebruiken. Je hoeft je haar maar maximaal 2 keer met shampoo in de douche te wassen. Als je het toch vaker doet heeft dat vervelende gevolgen op je haar. Deze gevolgen kunnen zijn dat je haar er minder mooi uitziet en een beetje kan beschadigen. Het heeft niet alleen gevolgen voor je haar, maar ook voor je huid rond je haar. Te veel shampoos kan er namelijk voor zorgen dat jij je hoofdhuid van zijn natuurlijke oliën weg stript. Dit is niet de bedoeling, want je haar krijgt alleen maar glans als je hoofdhuid gezond is.

Nog een tip is om veel water te drinken. Water is eigenlijk bijna altijd de oplossing voor alles. Door veel water te drinken hou jij je haar gezond en zorg je ervoor dat je haar langer gezond blijft. Nog een tip is om borstels te gebruiken die goed zijn voor je lokken. Dit zorgt er namelijk voor dat jij je haar niet onnodig beschadigd. Dit draagt dus bij aan mooi haar. Een tip waar veel mensen niet van weten is dat je na het douchen niet met een handdoek in je haar moet gaan wrijven, maar dat je ze droog moet deppen. Dit komt, omdat net gewassen haar dat nog nat is heel erg gevoelig is. Als je dus te hard wrijft kan dit leiden tot onnodige schade. Veel mensen weten niet hiervan en wrijven hun haren altijd droog. Terwijl je dat niet moet doen.

Lees tip:  Het gebruik van orthopedische zitkussens

Auteur

Part time schrijver / part time business consultant, ik schrijf over alles wat ik leuk vind daar het meeste zakelijk gerelateerd is. Veelal vanuit eigen ervaring maar ook vanuit wat ik on-line tegen kom en mij goede informatie lijkt om verder uit te werken.

Winkel