Beauty
Je leest nu dit:

Combineer stijl en functionaliteit met deze outdoor merken

0
Blog

Combineer stijl en functionaliteit met deze outdoor merken

Veel mensen denken dat je twee soorten kleding hebt: praktische kleding en stijlvolle kleding. Ga je op een regenachtige dag een wandeling maken met de hond? Dan draag je een stevige waterdichte jas en neem je voor lief dat je er niet op je mooist uitziet. Ga je op een mooie herfstdag lunchen met vrienden op het terras? Dan kies je voor een modieus leren jack en voel je je mooi. Toch zijn wij het hier niet mee eens. Wij denken namelijk dat stijl en functie prima te combineren zijn, je moet alleen de juiste merken weten te vinden. Alvast een tip: Al deze kleding is online te koop bij Senza Dubbio. Dit is een jachtwinkel gespecialiseerd in jachtkleding. Laat je hier echter niet door afschrikken.De kleding ontwikkeld voor de jacht is ook uitstekend te dragen bij andere buitenactiviteiten en het dagelijks leven. Hieronder een aantal mooie merken op een rij.

Barbour kleding

Barbour is een klassiek Brits kleding merk dat al in 1894 is opgericht. Het merk is vooral bekend van zijn iconische waxjassen. Deze jassen zijn water- en winddicht dankzij de speciale behandeling. Daarnaast maakt Barbour ook een hoop andere kleding, zoals shirts, blouses en accessoires. Barbour is echt een merk van het volk, en daarmee zowel modieus als praktisch. Het wordt gedragen door boeren die de hele dag op het land werken, maar ook door zakenlui in de hoofdsteden. Aanrader!

Het Zweedse Fjällräven

Fjällräven is een outdoor kledingmerk uit het ruige Zweden. Dit merk is een schoolvoorbeeld van hoe stijl met functionaliteit gecombineerd kan worden. De kleding is sterk en veelal water- en winddicht. Hierdoor ben je beschermt tegen zware weersomstandigheden regen, wind en sneeuw. Toch is het hen gelukt om ook aan de looks te denken. Het merk wordt dan ook veel gedragen door jongen mensen. Denk bijvoorbeeld aan de Fjällräven tassen, die vrijwel niet meer uit scholen zijn weg te denken.

Lees tip:  Cosmetica met korting tijdens Black Friday

Stijlvolle Chameau of Aigle laarzen

Leuk al die broeken en jassen, maar je kan natuurlijk niet op blote voeten naar buiten! Gelukkig zijn er ook hele mooie jacht merken die laarzen maken. Het Franse merk Le Chameau is misschien het meest bekend. Zij maken hoogwaardige laarzen van natuurrubber, volledig met de hand. Hierdoor zijn de laarzen ontzettend stijlvol en ook prima te dragen op een regenachtige dag in de stad. Als alternatief is ook Aigle een optie. Tevens Frans en ietsje goedkoper maar minstens net zo mooi.

Kies niet langer, maar combineer. Zo kun je heerlijk genieten van de buitenlucht zonder je uiterlijk uit het oog te verliezen.