Beauty
Je leest nu dit:

Een horloge van hoge kwaliteit kopen voor weinig geld? Het kan!

0
Blog

Een horloge van hoge kwaliteit kopen voor weinig geld? Het kan!

Vaak gaat de regel ‘goedkoop is duurkoop’ prima op. Koop je bijvoorbeeld een bankstel van nep leer in een outlet, dan moet je niet raar opkijken als hij na een paar jaar in elkaar zakt. Geef je liever niet meer dan vijf euro uit aan een shirtje, dan is het niet vreemd als hij na twee keer wassen uit model is. Negen van de tien keer gaat deze regel op, maar er zijn gelukkig uitzonderingen! Je moet alleen goed weten waar je moet zoeken.

Het is namelijk prima mogelijk om een horloge te kopen van hoge kwaliteit, zonder te veel te betalen. Zo lever je niet in op kwaliteit, maar houd je ook je portemonnee te vriend. Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder.

Goedkope horloges van bekende merken

Veel mensen dragen een horloge dagelijks naar allerlei verschillende gelegenheden. Je wilt dan ook een klokje dat lang meegaat en tegen een stootje kan. Logisch dus dat je kiest voor een horloge van een gerenommeerd merk. Eén nadeel: je bent al snel honderden euro’s kwijt. Wil je weten hoe je toch een merk horloge kan dragen zonder de volle mep te betalen? Ga naar een online horloge outlet zoals Starlounge. Zij verkopen gloednieuwe goedkope horloges van bekende merken. Denk aan uurwerken van Esprit, Mondaine en Boccia. Zo kun je dus voor weinig geld toch kwaliteit om je pols dragen. Super toch?

Toch stuk? Laat je horloge repareren

Zelfs het duurste Rolex horloge of een onbreekbare ice-watch kan kapot gaan. Soms gebeurt dit per ongeluk. Je stoot tegen een hard voorwerp aan of schuurt langs een ruw oppervlak. Voor je het weet zit er een kras in je glas, of erger nog, een barst. Ook je horlogebandje kan scheuren of een metalen onderdeel kan verbuigen. Veel mensen gooien hun horloge (bij wijze van spreken) gelijk uit het raam. Stuk is stuk en je kunt weer naar de juwelier om voor een hoop geld een nieuwe te kopen. Gelukkig zijn ook hier slimme alternatieven om geld te besparen en evengoed een moor klokje te dragen. Laat je horloge repareren! Hiervoor hoef je niet naar de juwelier om vervolgens wekenlang te wachten om geconfronteerd te worden met hoge kosten. Nee, je kunt je reparaties eenvoudig online aanmelden en snel een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Zo weet je waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel. Eenvoudig vanaf de bank.

Lees tip:  Stijlvol de winter tegemoet

Het mag duidelijk zijn dat je als bewuste consument prima goedkope producten van hoogwaardige kwaliteit kunt aanschaffen, mits je goed zoekt en slimme keuzes maakt!