Beauty
Je leest nu dit:

De geneeskracht van Hennepzaadolie

0

Hennepzaad olie wordt steeds populairder op de Nederlandse markt. Maar eigenlijk wordt hennepzaad olie al eeuwen gebuikt. Het heeft een tijd als medicijn gediend. Dit werd verboden omdat men dacht dat hennepzaad olie een high gevoel gaf. Na veel onderzoeken kwam men erachter dat hennepzaad olie heel gezond was. Veel voedingstoffen die het lichaam nodig heeft zijn aanwezig.

Wat is hennepzaadolie?

De hennepzaadolie wordt gemaakt van een hennepplant. In deze plant zijn heel veel gezonde stoffen aanwezig. Door de aanwezige zaden van een hennepplant te persen krijg je olie. Deze zaden moeten koudgeperst worden voor het ultieme resultaat. De olie bevat veel belangrijke vetzuren, mineralen en vitamines. Deze olie is een goede toevoeging aan een afvaldieet. Je krijgt dan wel veel belangrijke voedingstoffen binnen die je tijdens het afvallen vaak misloopt. Het gebruik van hennepolie heeft ook nog eens een geneeskrachtige werking.

Hennepolie geneest?

Na veel onderzoeken is er gebleken dat hennepolie een geneeskrachtige werking heeft. De olie bevat belangrijke omega vetzuren deze zijn heel belangrijk voor de gezondheid. De aanwezige stoffen staan in verhouding met de benodigdheden van het menselijk lichaam. De stoffen zijn heel belangrijk voor alle cellen en het weefsel van je lichaam. Door de vetzuren krijgen deze cellen veel zuurstof waardoor ze goed kunnen groeien. De cellen gaan zich makkelijker vermenigvuldigen en worden gezonder. Dit kan goede gevolgen hebben voor mensen die last hebben van eczeem en andere huidaandoeningen. Hennepzaadolie wordt ook gebruik in cosmetische producten. Het aanbrengen van hennepzaadolie op de huid zorgt ervoor dat je huid een stuk soepeler wordt. Heb je last van een droge huid? Met hennepolie zal dit snel verholpen zijn.

Lees tip:  De trends op het gebied van haarstyling tools

Hennepolie en kanker

Zoals u heeft kunnen lezen heeft hennepzaadolie een goede werking op je gezondheid. Het gebruik van hennepolie kan ook kanker voorkomen. De kankercellen krijgen bijna gen kans om tot een grote tumor te groeien. Uit onderzoeken is gebleken dat de olie een goede werking heeft bij darmkanker in een vroeg stadium. Even voor de duidelijkheid hennepzaadolie kan de kanker niet genezen, maar kan wel een goede werking hebben tijdens het genezingsproces. Het is dus niet verstandig om de behandelingen van het ziekenhuis uit de weg te gaan. Je kan de olie bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met de chemotherapie. Het is verstandig om dit even met de behandelend arts te overleggen.

Gebruik van hennepzaadolie

Hennepolie geneest maar hoe kan je de olie goed gebruiken? Zoals eerder aangegeven is hennepolie voor de huid heel verzachtend. Maar je kan de olie ook toevoegen aan de maaltijden. De olie is niet bedoelt om te verhitten of mee te bakken. Als je de olie verhit zullen alle belangrijke stoffen verloren gaan. Je kan de olie erg goed gebruiken als dressing bij een salade. Dit geeft een nootachtige smaak aan de salade. Je kan de olie ook gebruiken bij: pasta’s, soep en op een pizza. Het is ook erg lekker om een stokbroodje in de olie te dopen. Zoals u merkt is de olie op veel manieren te gebruiken. Bent u benieuwd of het gebruik van de olie iets voor uw gezondheid kan betekenen. Via het internet kan je de olie gemakkelijk aanschaffen.

 

Lees hier meer over Hennepzaadolie!

Lees tip:  Bezoek aan een schoonheidsspecialiste voor permanente make-up


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *