Beauty
Je leest nu dit:

Hoe kies je het juiste ondergoed uit?

0
Blog

Hoe kies je het juiste ondergoed uit?

Ondergoed…? Is dat heel belangrijk? Zo belangrijk dat er zelfs een hele blog over wordt geschreven; hoe je het beste ondergoed kan uitkiezen. Ja, wij vinden van wel! Er zijn namelijk zoveel soorten onderbroeken op de markt dat je al heel snel verkeerd ondergoed kan uitkiezen. 

Je hebt basic ondergoed van De Zeeman, Hema of de Wibra. En je hebt merk ondergoed van Calvin Klein, Hugo Boss, Muchachomalo en Undiemeister. Ga zo maar verder. Elk merk ondergoed geeft weer een andere uitstraling. Onderbroek maakt de man en de man maakt het ondergoed. En daar bovenop heb je weer ondergoed in allerlei stoffen zoals katoen, synthetisch of van bamboe. Ja, hoe weet je nou welk merk en welke soort onderbroek goed is voor jou? 

Wij helpen je graag met het advies in deze blog. 

Kies ondergoed voor een bepaalde gelegenheid

Dit kan misschien een beetje vaag klinken, maar het is eigenlijk heel erg logisch. Wanneer ga sporten, heb je waarschijnlijk één of meerdere onderbroeken die je graag draagt. Of als je gaat zwemmen dan zal je vast wel een bepaalde boxershort voor heren in je kast hebben die je vaak draagt. En wie weet heb je wel zelfs een onderbroek die je graag draagt tijdens het uitgaan want je weet maar nooit…. Met andere woorden doe gewoon lekker inkopen voor bepaald soort ondergoed. Sport je veel? Dan zijn sport onderbroeken geschikt voor jou. 

Kies ondergoed waarbij jij je goed voelt

De een voelt zich goed in een boxershort terwijl de ander stiekem graag string draagt. Niks mis mee. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Het belangrijkste bij het uitkiezen van ondergoed is dat je het uitkiest omdat je er goed bij voelt, in voelt en dat het comfortabel is. Of dat nou een lange boxershort is van katoen die lekker wijd zit of dat het een strakke trunk is met wat kortere pijpjes En ook qua stof moet het vooral lekker aanvoelen. 

Lees tip:  Tips om het genezingsproces bij tattoo verwijdering te versnellen

Koop ondergoed in meerdere kleuren

Je hebt van die mannen die graag boxershorts kopen in dezelfde kleur. Waarom? Geen idee, lekker makkelijk waarschijnlijk. Wat deze mannen misschien niet weten is dat de kleur van ondergoed ook een functie heeft. Heb je een lichte huidskleur en wil je wel eens een witte broek dragen? Dan moet je vooral geen witte of zwarte onderbroek dragen. Dit ga je namelijk zien. Draag eerder een rode onderbroek. Heb je een donkere huid? Dan is een zwarte onderbroek voor onder een witte broek. Ondergoed voor jongens heeft niets voor niets zoveel leuke printjes. Het is bijna zonde om enkel basic kleuren te kopen. 

Koop geen te klein ondergoed

Deze tip is eigenlijk het allerbelangrijkste: koop geen te klein ondergoed. Logisch toch? Helaas voor sommige mensen niet. Er zijn diverse redenen waarom te klein ondergoed niet goed is om te dragen:

  1. Het knelt je benen en je middel af. 
  2. Het gaat schuren rondom je benen

En het zit gewoon niet lekker. Ondergoed hoort niet al te los te zitten, maar het is ook absoluut niet de bedoeling dat het zo strak zit dat je striemen krijgt. Koop daarom ondergoed dat precies goed zit. En als je twijfelt over de maat, koop dan een maat te groot.

Winkel