Beauty
Je leest nu dit:

De trends op het gebied van haarstyling tools

0
Blog

De trends op het gebied van haarstyling tools

Gebruik jij weleens een stijltang of een krultang voor het stylen van je haar? Grote kans dat je nu nog een normale variant gebruikt. Tegenwoordig maken haarstyling tools namelijk een revolutie door, met name door gebruik van steeds meer technologie. Ze worden steeds makkelijker in gebruik en ze worden zo gemaakt dat ze in mindere mate je haar beschadigen.

Super fijn, want je haar wordt er niet mooier op na gebruik van zoveel hitte. Gelukkig zijn er nu dus heel veel veranderingen gaande.

De roterende föhnborstel:

De gewone föhnborstel bestaat al langer dan vandaag natuurlijk. Maar de roterende föhnborstel is nieuw. Deze föhnborstel doet al het werk voor jou: je hoeft dus niet zelf meer de krulborstel rond te draaien. De automatisch roterende borstel zorgt voor een prachtig resultaat alsof je net van de kapper komt. Een roterende krulborstel kan vaak twee verschillende kanten opdraaien. Het kost even tijd om te wennen aan het apparaat en om te kijken hoe je deze zelf het beste kunt toepassen. Maar na een paar keer wen je al snel. Een föhnborstel geeft je geen krullen, maar je kunt er wel prachtige slag mee creëren in je haar.

De automatische krultang:

Dan is er ook nog de automatische krultang. Ook deze haarstyling tool doet al het werk voor jou: de krultang maakt de krullen in je haar. Zelf hoef je dit dus niet meer te doen. Een automatische krultang heeft vaak een zogenoemde ‘krulkamer’ waar de krullen worden gemaakt. Jij hoeft alleen een lok haar te pakken en deze op de juiste manier aan te brengen in de krulkamer. Dan is het een paar seconden wachten en de krul wordt gemaakt. Ook hier is het even wennen aan het apparaat. Je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat je haar vast blijf zitten in het apparaat; hier is genoeg technologie toegepast zodat dit niet gebeurd. Na een paar keer oefenen lukt het je zeker weten om op deze manier krullen te maken.

Lees tip:  Casual herenkleding online kopen bij Suitableshop!

De stoom stijltang:

Heel veel meiden en vrouwen stijlen elke dag hun haar. Maar iedereen weet dat de hitte van een stijltang niet goed voor je haar is. Gelukkig kun je nu een stoom stijltang gebruiken. Deze gebruikt niet alleen de hitte van de platen van een stijltang om je haar te stijlen, maar er wordt ook stoom gebruikt tijdens het proces. Waarom? Door de stoom gaan je haarschubben open staan. Op deze manier kan de stoom goed intrekken. Je haar wordt gehydrateerd door deze stoom en droogt op deze manier niet uit. Het resultaat is ook super glanzend haar. Dat krijg je niet van de ‘normale’ stijltang natuurlijk!

Winkel