Beauty
Je leest nu dit:

Hoe kleed jij je goed aankomende zomer?

0
Blog

Hoe kleed jij je goed aankomende zomer?

Momenteel zitten we in de koude maanden, maar zoals iedereen weet komt er naar kou weer warmte. Over een aantal maanden begint de zomer weer, ben jij het zat om elke keer achter de feiten aan te lopen en net te laat te zijn bij elke trend? Let dan goed op! Want in deze tekst wordt jou verteld hou jij helemaal de bom kan zijn deze zomer.

Bovenkleding

Wij heren hebben het altijd maar lastig, er is namelijk genoeg dameskleding te vinden, maar wat is nou de perfecte herenkleding? Laten we beginnen met de bovenkleding. Iets dat bijna iedereen wel goed staat is een spijkerjasje. Het fijne aan een spijkerjas is dat je het met veel kan combineren, zo kan je er een hoodie ondervragen of gewoon een t-shirt. Omdat we ons op de zomer richten raad ik voor nu een t-shirt aan.

Bij Jack and Jones heb je goede kwaliteit t-shirt voor een lage prijs, je kan kiezen uit verschillende kleuren en zo een beetje je eigen style maken. Dus qua herenkleding voor het bovenlichaam zou ik je aanraden om een spijkerjasje aan te schaffen met een lekker t-shirt eronder.

Broek

Je bent nu helemaal set qua bovenkleding, maar wat moet je nou dragen als broek? Je kan natuurlijk voor een spijkerbroek gaan, dat is de veilige weg. Het nadeel van een spijkerbroek is echter wel dat deze met warm weer erg vervelend kan zijn. Een spijkerbroek ademt namelijk wat minder waardoor je het snel warm krijgt. Je kan natuurlijk ook gaan voor een korte spijkerbroek, dat is namelijk een beetje de standaard herenkleding. Maar nu bied ik je de kans aan om te kiezen voor standaard of om je eigen weg in te slaan en mee te gaan met een trend.

Lees tip:  Zo creëer je de look die je altijd al wilde hebben!

Een grote aanrader die voor deze zomer is namelijk de pantalon, bij Jack and Jones heb je veel verschillende pantalons. Deze pantalons variëren van effe kleuren tot patroontjes. Het voordeel van een pantalon is dat deze wat meer ademt, hierdoor hoef je, je niet kapot te zweten wanneer je een klein beetje inspanning verricht. Naast een pantalon voor de zomer, is het ook aan te raden om een

short Chino te kopen. Bij Jack and Jones heb je verschillende shorts in Chino style, dit is weer net iets flexibeler en aparter dan een spijkerbroek waardoor je wat meer opvalt in de zomer.

Schoenen

De laatste tip die je nog meekrijgt is hoe je, je outfit moet afmaken. Draag in de zomer sowieso korte sokken, wanneer je een korte broek draagt. Ga voor sneakers of als je er echt fan van bent kan je ook voor sandalen gaan. Mocht je nou sandalen dragen, draag hier dan nooit sokken in. Als je sokken draagt in je sandalen vloekt dit namelijk nogal met de rest van je outfit.

Meer weten, klik hier.

Je totale look

Als je al het advies opvolgt zul je in de zomer rondlopen met een casual look en dan maakt het niet uit hoe warm het is, want door je outfit ben je zelf al hot genoeg.Winkel