Beauty
Je leest nu dit:

De lente is begonnen! Welke kleding mag weer uit de kast?

0
Blog

De lente is begonnen! Welke kleding mag weer uit de kast?

Het lekkere weer staat weer voor de deur en dat betekent dat de warme winterkleding opgeborgen kan worden en plaats mag maken voor zomerkleding. Wij vinden dat heerlijk! Maar welke items mogen met dit heerlijke weer niet ontbreken in jouw kledingkast? We bespreken het graag met je!

Rokjes

Uiteraard zijn rokjes onmisbaar tijdens warm weer. Je hebt allerlei verschillende soorten rokken, maar minirokken mogen echt niet ontbreken in jouw kledingkast. Het zijn korte rokjes tot boven de knie en het fijne aan dit soort rokjes is dat je ze op verschillende manieren kunt dragen. Het is nu bijvoorbeeld nog iets te koud voor blote benen, dus kun je de minirok nog combineren met een panty. Een stoere laars eronder en je outfit is helemaal af! Straks in de zomer kun je deze rokjes dragen met blote benen en een leuke top erboven.

Jumpsuit

Een jumpsuit is ook een van onze favoriet! Het is een kledingstuk dat eigenlijk helemaal niet verdwijnt uit het modebeeld. Het fijne aan dit soort pakken is dat je in één keer klaar bent met jouw outfit. Je hoeft er verder niet over na te denken bij welk item je het combineert. Bovendien zitten jumpsuits heerlijk en je kunt ze naar verschillende gelegenheden dragen. Of je nu naar kantoor gaat of een leuk feestje op de planning hebt staan, met een jumpsuit zit je altijd goed!

Bralette

Vorig jaar waren de croptops al helemaal in en dit jaar zullen we ook de bralette weer gaan zien. De bralette maakt dan ook een comeback en zie je al op menig catwalk. Zorg er dus voor dat je de aankomende weken een abs work-out op de planning hebt staan, zodat je aankomende zomer het perfecte buikje hebt voor een bralette.

Lees tip:  De verschillende vormen van obesitaschirurgie

Laat het zomerweer maar komen!

Wij zijn in ieder geval helemaal klaar voor het lekkere weer en hopen dan ook dat jullie ook zin hebben in het lekkere weer.