Beauty
Je leest nu dit:

Hoe kun je een mondkapje matchen met je outfit?

0
Blog

Hoe kun je een mondkapje matchen met je outfit?

Daar waar we bij mondkapjes een jaar geleden nog dachten aan Azië, is dat nu wel anders. Vandaag de dag zijn mondkapjes net zo goed onderdeel van onze samenleving als dat in Azië al enige tijd het geval was. In Nederland zijn we er nog niet zo aan gewend en hoor je veel geklaag. Het zit niet lekker, het werkt niet en het ziet er niet fashionable uit. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Wij geven je 3 tips om je mondkapje te matchen bij je outfit.

1. Kies de juiste mondkapjes

Als jij er graag fashionable bij loopt kan een mondkapje een doorn in het oog zijn. Zeker als je kiest voor de standaard variant waar iedereen mee loopt. Het begint daarom al bij het kopen van nieuwe mondkapjes. Kies een mondkapje dat past bij jouw kledingstijl. Draag jij graag felle kleuren? Dan kun je prima een mondkapje kopen dat dezelfde kleuren heeft.

2. Ga voor verschillende kleuren

Het is natuurlijk leuk om regelmatig je outfit eens aan te passen. Het is daarom ook verstandig om verschillende soorten mondkapjes te kopen met verschillende kleuren. Zo kun je bij iedere outfit wel een geschikt mondkapje vinden. Dit scheelt een hoop uitzoekwerk, want het is makkelijker om een mondkapje bij een outfit uit te zoeken dan een outfit bij een mondkapje. Zorg er daarom altijd voor dat je verschillende kleurstellingen in huis hebt, zodat er altijd een mondmasker is dat precies bij jouw outfit past.

3. Zorg voor voldoende comfort

Het gezegde luidt wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Wat betreft mondkapjes is dat natuurlijk onzin. Je kunt er ook mooi uitzien zonder dat dit pijn hoeft te doen. Toch zit er wel degelijk verschil tussen het comfort van verschillende mondkapjes. De standaard kapjes staan namelijk niet bekend om het ongekende comfort. Kies daarom, zeker als je voor langere periodes een mondkapje dient te dragen, een stoffen mondkapje uit. Deze blijven langer comfortabel, zijn herbruikbaar en zijn er bovendien in allerlei kleuren en uitvoeringen.

Lees tip:  Speciaal voor de mannelijke lezers