Beauty
Je leest nu dit:

Waar zorgen huidverbeterende behandelingen voor door specialisten?

0
Blog

Waar zorgen huidverbeterende behandelingen voor door specialisten?

huidverbeterende behandelingen door specialisten

Uw huid vertelt u precies wat uw mentale toestand of leeftijd is. De huid is eigenlijk de spiegel van uw gezondheid en natuurlijk uw lichamelijke conditie. Met het verstrijken van de jaren kan uw gezicht beginnen te schilderen. Als u zich moe en slaperig voelt, kan uw huid een grijze tint krijgen. Met een huidverbeterende behandeling door specialisten krijgt u een frissere huid en een vitale uitstraling.

De huidtherapeut behandelt onder andere uw fijne lijntjes, rimpels, acne, littekens, pigmentvlekken, laserontharing, rossige of slappe huid veroorzaakt door veroudering. Hierdoor kunt u er ongezond uitzien en er ouder uitzien dan uw werkelijke leeftijd. De experts kunnen uw doffe huid weer opfrissen, een slappe huid versterken of acne en pigmentvlekken vervagen en laten verdwijnen. Daardoor wordt een heldere en natuurlijke huidverjonging bereikt. U heeft de keuze uit een groot aantal huidverbeterende behandelingen.

Welke huidbehandelingen worden er aangeboden?

  • Bindweefselmassage;
  • Acne behandelingen;
  • DF Lonzyme;
  • Microdermabrasie;
  • Microneedling;
  • PlexR.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage kan de bloedstroom verhogen en de stofwisseling van de huid activeren. Daarom is dit een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Massage is ook zeer geschikt voor het ontspannen van littekenweefsel en het verbeteren en / of verminderen van slappe huid, slechte doorbloeding, veroudering van de huid, rimpels of acne.

Acne behandelingen

Het doel van een acne behandeling is om ontstekingen te verminderen en daarmee wordt littekenvorming vaak ook voorkomen. De huidtherapeut legt vooraf precies uit wat er gaat gebeuren en wanneer er mogelijk pijnlijke momenten kunnen voorkomen.

DF Lonzyme

Het Ionzyme DF-apparaat biedt de mogelijkheid om de huid op een verbazingwekkende manier te normaliseren en te verjongen. De resultaten die het biedt, overtreffen de effecten van diepe peeling en facelifting veruit. Na verschillende behandelingen zijn de resultaten duidelijk zichtbaar.

Lees tip:  Speciaal voor de mannelijke lezers

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de huidstructuur verbetert. Het is een moderne methode om verschillende huidproblemen direct op te lossen. Hier heb je 2 verschillende methoden voor microdermabrasie. Namelijk microkristallen en diamanten huid. Beiden worden sterk aanbevolen.

Microneedling

Bij een microneedling behandeling worden zeer fijne naalden gebruikt om kleine prikjes op de huid te laten trillen. De kleine naald in de “pen” doet de huid op een natuurlijke en veilige manier pijn doen. Hierdoor komen groeifactoren en genezende factoren in het bindweefsel vrij en zorgt zo voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Deze behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve methode die de huid kan verbeteren, vernieuwen en verfraaien, zonder de bovenste laag van de epidermis te beschadigen.

PlexR

Plexr is een innovatieve nieuwe technologie die plasma gebruikt (plasma is de vierde aggregatietoestand naast vloeibaar, vast en gas) om overtollige huid te verwijderen. Plexr kan worden gebruikt voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrectie. Alleen met deze techniek is snijden of doorboren niet nodig. Daarom wordt het ook zachte chirurgie genoemd. Het vermijdt veel onnodige chirurgische aspecten. “Plexr” staat voor plasma-expressie. Het is een apparaat dat plasma gebruikt om de huid te laten krimpen. Plasma klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Dit is een natuurlijk fenomeen. Behalve vloeibaar, vast en gas, is het de vierde toestand van materie.

Winkel