Beauty
Je leest nu dit:

Houtskool in tandpasta voor wittere tanden

0
Blog

Houtskool in tandpasta voor wittere tanden

In veel whitening producten zitten chemische stoffen waardoor je tanden beter en sneller bleken. Het is echter niet altijd even veilig om deze producten te gebruiken dus ook voor het witter maken van je tanden kies je beter voor een middel dat vrij is van chemicaliën. Een goed voorbeeld van een dergelijk natuurlijk middel is de Mara Expert Houtskool Tandpasta voor witte tanden. Hieraan is geen enkele kunstmatige stof toegevoegd zodat de tandpasta dagelijks veilig te gebruiken is. Poetsen doe je nu eenmaal toch dus waarom dan niet meteen met een wit makende tandpasta? 

Fluoride wordt niet vergeten

Het middel werkt er overigens niet minder om als er geen chemicaliën inzitten, want je maakt je tanden er echt wel witter mee en gaat verkleuringen en vlekjes goed tegen. Omdat er ook fluoride aan de tandpasta is toegevoegd, houd je je tanden gezond en beter beschermd tegen gaatjes. Tandartsen raden ook niet voor niets aan tandpasta te gebruiken waar fluoride in zit maar aan veel houtskooltandpasta’s wordt dit helaas niet toegevoegd. Kijk daarom altijd goed wat er precies in zit en kies een middel dat zo natuurlijk mogelijk is. De Mara Expert tandpasta is lekker en mild van smaak en schuurt niet hard zodat je tandglazuur ook helemaal intact blijft. Je tanden kunnen op een veilige manier gebleekt worden

Witte tanden is iets waar veel mensen naar streven maar voor sommigen, hoe goed ze ook poetsen, wil dat niet echt lukken. Er zijn echter diverse manieren waarop je je tanden toch witter kunt maken, en daarvoor hoeven niet eens chemicaliën worden ingezet. Dit kan ook op een biologische manier zodat het veel gezonder is voor je tanden en je algehele gezondheid. 

Zoek een product waarmee jij goed uit de voeten kunt

Je tanden bleken op een chemische manier is niet zo gezond dus je kunt beter op zoek gaan naar producten waarmee het op natuurlijke wijze kan. Deze zijn er voldoende te koop waarbij je onder andere kunt denken aan mondwater, tandpoeder en tandpasta. Welk product je kiest, ligt natuurlijk vooral aan jezelf maar je zou er ook eerst meer kunnen uitproberen om te kijken wat goed bevalt of waar je het meeste baat bij hebt.

Lees tip:  Een bad hair day voorkomen

Mondwater met een wit makende werking

Als je voor de mondwater kiest maar ook last hebt van gevoelige tanden of wel eens ontstoken tandvlees hebt, dan is het Coco Chai mondwater een goede keuze. In het mondwater tegen ontstoken tandvlees wordt kokosolie als basis gebruikt waaraan kaneel, kardemom en kruidnagel zijn toegevoegd om het een kruidige, doch frisse smaak te geven. Daarnaast zit er zeezout in hetgeen samen met de kokosolie zorgt voor een gehydrateerde mond en je tanden witter maakt. 

Schone en vochtige mond

Het mondwater bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan gedaan zoals bijvoorbeeld sulfaten, parabenen of ftalaten. Het mondwater is dus puur biologisch en kan veilig gebruikt worden. Door de zachte en verfrissende smaak voelt je mond meteen een stuk minder droog aan en pak je ook de strijd tegen schadelijke bacteriën goed aan zodat deze geen kans krijgen. 

Regelmatig spoelen voor mooie tanden

Een ander mondwater waarmee je je tanden witter kunt maken is het Oxyd8 Healthy Smile mondwater. De naam zegt eigenlijk al genoeg: met dit mondwater maak je je tanden mooi wit en gezond en mag je glimlach er zeker zijn. Ook voor dit mondwater geldt dat het volkomen natuurlijk is en dat er geen chemische stoffen aan zijn toegevoegd. Gebruik je het regelmatig, dan hoef je niet bang te zijn voor eventuele bijwerkingen.

Elk bestanddeel heeft zijn eigen doel

In dit mondwater zit geconcentreerde actieve zuurstof waaraan xylitol, zuiveringszout en fluoride zijn toegevoegd. Ieder bestanddeel heeft een eigen werking maar allemaal samen zorgen ze voor een frisse en gezonde mond die ook nog eens goed gehydrateerd is. Door de toevoeging van fluoride aan het mondwater houd je de mond gezond en ga je gaatjes tegen,  maar het zorgt er ook meteen voor dat je tanden witter worden. Altijd handig meegenomen natuurlijk.

Lees tip:  Hoe krijg je een strakkere, jonger uitziende huid met Ultherapy

Ook met tandpoeder kun je je tanden bleken

Wil je liever eens wat anders proberen dan mondwater en eigenlijk trachten je tanden te bleken? Dan kun je daar ook tandpoeder voor inzetten. Misschien heb je er nog nooit eerder van gehoord want het is immers minder bekend dan tandpasta of mondwater. Het tandpoeder doe je op een natte tandenborstel en breng je aan op de tanden. Daarna poets je zoals je altijd doet en kan het poeder beginnen met werken. Kies je voor Uli Breiter Tandpoeder voor witte tanden dan heb je een product in huis dat volledig natuurlijk is en geen schade toebrengt aan je gebit of mond.

Ga flinke verkleuringen met goed tandpoeder tegen

In het tandpoeder zitten enkel nuttige en gezonde ingrediënten die je tanden net zo wit kunnen maken als ze oorspronkelijk waren. Ben je de aanslag op je tanden of de verkleuringen die bijvoorbeeld ontstaan zijn door roken of door het drinken van veel koffie en thee nu wel zat? Dan kun je deze laten verdwijnen door het tandpoeder te gebruiken. De eerste dagen zul je het waarschijnlijk één tot tweemaal daags dienen te gebruiken maar als je resultaat begint te zien mag je minderen. Heb je eenmaal het gewenste resultaat bereikt? Dan hoef je de behandeling nog maar tweemaal per week te doen om de kleur van het gebit netjes te onderhouden. 

Met een pen gel voor witte tanden aanbrengen

Een goed en biologisch middel waarmee je vrijwel direct resultaat ziet als je je tanden wat witter wilt maken is de Dr. Brite Whitening Pen met actieve houtskool. Het product bevat alleen biologische grondstoffen zodat je je tanden op veilige wijze kunt bleken. Heb je veel last van vlekjes of verkleuringen op je tanden waar je je aan stoort? Dan breng je de gel in de pen op de tanden die je ziet als je je mond opent, aan. Je wrijft het goed in en binnen enkele minuten zie je al resultaat. De pen mag je twee tot drie keer per dag gebruiken en na een week kun je je tanden al tot vier tinten witter gemaakt hebben, zonder dat daar chemicaliën die slecht voor je gezondheid zijn aan te pas komen. 

Lees tip:  Bruin worden zonder zon

Flos je gele tanden wit

Flos je nog wel eens als er iets van het eten tussen je tanden is blijven zitten of gebruik je daar een tandenstoker voor? Dan kun je ook met Dentek Floss en Picks goed uit de voeten. Leuk bijkomend voordeel is dat je met dit product ook meteen je tanden witter kunt maken. Je verwijdert er etensresten mee op alle mogelijke en onmogelijke plekken maar reinigt ook je tong en stimuleert het tandvlees. Zo krijg je een gezonde mond en gebit, een frisse adem en maak je dat je glimlach, met wittere tanden, zeker gezien mag worden.

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Winkel