Beauty
Je leest nu dit:

Maak je stijl af met een luipaard rok

0
Blog

Maak je stijl af met een luipaard rok

Luipaardprint

Sinds een jaar of twee is de luipaardprint weer helemaal terug. De trend maakte haar intrede in een ver verleden, maar is ook vandaag de dag nog steeds populair. Ook in 2020 is de luipaardprint weer overal te zien: dit jaar met name op een uiteenlopende selectie aan stoere rokken.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je een luipaardprintrok kan combineren met jou stijl. Het is alleen niet altijd even duidelijk wat de beste combinatie is voor jou. Daarom hebben we een paar mogelijkheden op een rijtje gezet.

Kies jou stijl!

De classy look

Is jou stijl met name te typeren als klassiek of elegant? Dan is het soms moeilijk een gewaagd ontwerp als de luipaardprint te combineren met jou kleding. Om het heftige effect van de rok iets terug te dringen kan je daaromheen een simpele look creëren. Draag een shirt of jasje met egale kleuren, en kies schoenen met een neutrale kleur. Door een overslagrok te kiezen maak je de look helemaal af.

De stoere look

Wil je juist de andere kant op en de luipaardprintrok goed te laten knallen? Dan kan een cool band shirt of it-shirts je look dat extra zetje geven. Je kan natuurlijk ook voor de full leopard-look gaan, en je rok combineren met een stoer ontwerp van manga-artiest Saeki Kensuke. Zijn schattige luipaard t-shirt gebaseerd op de avonturen van “The Bite-Sized Backpacker” maak je luipaard-look geheel compleet. Creëer een trendy look door de rok te combineren met een jasje met een leather-look, en draag je stevige zwarte laarzen.

Lees tip:  Het gebruik van orthopedische zitkussens

De basic look

Het is zeker mogelijk een luipaardprintrok te integreren in een basic look. Ga daarbij uit bij een combinatie van pastelkleuren. Een luipaardprintje hoeft natuurlijk niet altijd geel./bruin met zwart te zijn; de kleding wordt nou eenmaal (gelukkig) niet meer van echte luipaarden gemaakt. Een lichtgroene of lila luipaardprintrok is perfect te integreren in een neutrale outfit.

Niet alleen voor rokjes

Past een luipaardprintrok toch niet helemaal bij je? Dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om het ontwerp toch eens uit te proberen De luipaardprint is te vinden op jurken, broeken, shirts en meer, en wordt in alle kleuren geprint – van natuurlijk tot de mooiste pastelkleuren. Daarnaast zijn er ook luipaardprint laarsjes en een scala aan luipaardprint accessoires, zoals een tasje, horloge of een leuke set oorbellen. De keuze is aan jou! Hangt de luipaardprint alweer in jou kast?

Winkel