Beauty
Je leest nu dit:

Mooie nagels tijdens de kerst? Ga voor gellak!

0
Blog

Mooie nagels tijdens de kerst? Ga voor gellak!

Mooie nagels tijdens de kerst Ga voor gellak!

Wat maakt het verschil met normale nagellak? Het klinkt bijna het zelfde, maar toch verschilt het op technisch gebied een hele boel. Nagellak heeft meestal een duur van ongeveer 7 dagen op de nagels, dat is voor sommige mensen wel voldoende die niet altijd met gekleurde nagels rond willen lopen. Maar er is zeker ook een grote groep mensen die graag full time met nagellak oploopt en dan is gellak de betere optie. Met een gemiddelde duur van 2 tot 3 weken op de nagels scheelt da teen hoop. Dit heeft ook een ander aanbreng proces dan de normale nagellak, die zal uitharden door simpelweg even stil te zitten en te laten uitharden in de kamertemperatuur. Voor gellak gaat dan anders, deze word doormiddel van een UV lamp laagje voor laagje uitgehard. Hierdoor zal deze langer vasthouden op de nagel.

Bij een nagelsalon laten doen of kan ik het ook zelf?

Beide van deze opties zijn mogelijk, een nagelsalon scheelt natuurlijk een hoop werk maar u kunt ook zelf gellak aanbrengen thuis. Hier bestaat een gellak startersset voor. In zo’n set zitten verschillende dingen die nodig zullen zijn, de gellak zelf die in verschillende kleuren mogelijk is uiteraard. Om het aan te brengen is uiteraard UV licht nodig, ook die is meegeleverd, een koepeltje die je over je nagels heen zet en dan is het even wachten en voilà, zo hard als steen. Om het af te maken zitten er meestal ook andere producten bij om het te laten glimmen of iets anders aan de nagels toe te voegen, dit hangt wel af van de producent. 

Lees tip:  Saxenda ervaringen

Wat voor prijzen je gaat tegenkomen

We hebben het hier dan over het pakket voor thuis en over een behandeling bij een nagelsalon. De prijzen van de pakketten liggen meestal ver uit mekaar want het hangt er heel erg vanaf bij welke bedrijf je het gaat kopen, maar de gemiddelde prijs van een pakket wat alles bezit wat nodig is ligt rond de 90EU. Hier kun je mee doen tot het flesje met gellak op is, deze kan natuurlijk wel los besteld worden. Voor een behandeling in een nagelsalon zul je ongeveer 25EU betalen per behandeling, of lange termijn is een thuis kit dus uiteraard goedkoper maar voor een periode zoals kerst is het misschien makkelijker om eenmalig naar een nagelsalon te gaan!

Winkel