Beauty
Je leest nu dit:

Mooie vrouwelijke fietstassen

0
Blog

Mooie vrouwelijke fietstassen

Fietstassen zijn heel praktisch. Zeker als je regelmatig op de fiets zit, kun je eigenlijk niet zonder goede fietstassen. Je kunt er heel veel spullen in kwijt. Rijdt je de hele stad door op zoek naar de goedkoopste boodschappen? Je kunt het eenvoudig kwijt in je fietstas. Ook allerlei andere spullen, zoals een regenpak of je handtas kun je eenvoudig meenemen in je fietstas. Uiteraard wil je wel een mooie, vrouwelijke fietstas. Gelukkig heb je talloze keuze uit mooie, vrouwelijke fietstassen die ook functioneel zijn.

Enkele of dubbele fietstas
Je kunt kiezen tussen dubbele fietstassen voor dames, die je eenvoudig op de bagagedrager bevestigd en enkele fietstassen. Enkele fietstassen zijn vaak gemakkelijk mee te nemen met een schouderband en eenvoudig met haken te bevestigen aan je fiets. Het voordeel is dat deze tas een ‘gewone’ tas kan vervangen. Bij de meeste fietstassen heb je allerlei vakken die met ritsen af te sluiten zijn en heb je in het hoofdvak veel ruimte om je spullen mee te nemen als je gaat shoppen. Veel fietstassen hebben een regenhoes, zodat de tas droog blijft. Die hoezen kunnen knalgeel zijn, zodat ze goed opvallen. Beide zijn verkrijgbaar in leuke, vrouwelijke designs met bijvoorbeeld bloemen, zoals vrolijke rode tulpen of gezellige madeliefjes. Het is erg leuk om een zadeldekje te kopen in hetzelfde motief als je fietstas. Zo ben je helemaal in stijl. 

Bijzondere afbeeldingen
Houdt je van katten. Een dubbele fietstas met kattenpootjes print is dan erg leuk om te hebben. De afbeelding van een tijger op je tas, is dan ook wel erg grappig. Dit zijn stoere tassen, maar wel heel speciaal voor dames. Een man zal daar niet mee gaan fietsen. Hooguit als je partner jouw fiets leent.
Wil je liever een neutrale tas zonder afbeelding? Dan zou je een paarse of mooie lichtgroene tas kunnen overwegen, maar ook een mooie gele, blauwe of knalrode tas is erg leuk.

Je kunt zelfs het testbeeld wat je vroeger op de tv zag op een fietstas overwegen. Houdt je van nostalgie? Dan is dit een erg leuke dames fietstas. Een fietstas met de afbeelding van de Friese vlag is grappig om mee rond te rijden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op een geweldige damesfietstas vinden. Een Delftsblauwe fietstas compleet met molens is heel erg Hollands en dat zal zeker in de smaak vallen. Kortom, er zijn heel veel fietstassen speciaal voor dames van prima kwaliteit waar je heel veel plezier van zult hebben.

Lees tip:  Voel je zelfverzekerd met een overhemd van Mouwlengte-7

Winkel