Beauty
Je leest nu dit:

Traangoot behandeling tegen wallen en donkere kringen

0
Traangoot behandeling tegen wallen en donkere kringen

Het gebied tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang wordt ook wel de traangoot genoemd. Wallen en/of donkere kringen ontstaan door het verlies van volume. Het opvullen van de traangootjes (het laten uitvoeren van een traangoot behandeling) zorgt voor een uitgeruste blik. Ook laat de behandeling de schaduw onder de ogen verdwijnen. Met een traangoot behandeling is het dus mogelijk om de wallen en kringen onder je ogen te verwijderen. Lees hieronder meer over een traangootbehandeling.

De behandeling

Bij een traangootbehandeling wordt er met een naald een klein gaatje gemaakt onderaan het traangootje. Door dit gaatje wordt de filler met een speciale naald geplaatst in het traangootje. De speciale naald waarmee dit gebeurt wordt een canule (een botte naald) genoemd. Door het gebruik van een canule is de kans op blauwe plekken en een zwelling erg klein. Voor het uitvoeren van een traangoot behandeling is ongeveer 30 minuten nodig. Meer weten over deze behandeling? Vraag een gratis video consult aan bij Betan Clinics voor meer informatie.

Na de behandeling

Het is enorm belangrijk dat je na een traangoot behandeling erop let dat je de eerste 48 uur niet wrijft of masseert in het geïnjecteerde gebied. In sommige gevallen kan het zo zijn dat de uitvoerende arts specifiek aanraadt om de traangoot te masseren. Na de behandeling is het van belang om je traangootjes goed te koelen, zodat de zwelling en blauwe plekken te beperken. Het dragen van make-up mag pas na enkele uren na de behandeling. Laat eerste de prikgaatjes dicht gaan voordat je make -up gaat gebruiken. Verder mag je de eerste 25 uur na de traangoot behandeling niet sporten. Tot slot mag je ook twee weken geen bezoekje brengen aan de zonnebank of sauna.

Lees tip:  Zo kun je voordelig make-up bestellen

Resultaat van een traangootbehandeling

Voor optimaal resultaat is het enorm belangrijk om je aan bovenstaande adviezen te houden. Doe je dit niet, dan beïnvloed dit het eindresultaat. Na ongeveer 2 weken is het resultaat van de behandeling optimaal. Doorgaans blijft het resultaat 6 tot 9 maanden zichtbaar, daarna is het tijd voor een herhaalbehandeling.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkel