Beauty
Je leest nu dit:

Sneakers onder een jurk of rok? Zo draag je ze!

0
Blog

Sneakers onder een jurk of rok? Zo draag je ze!

jurk

Ben je gewend om laarzen onder een jurkje of rok te dragen? Dan kan de overstap naar sneakers even wennen zijn. Er zijn echter veel verschillende modellen en uitvoeringen te verkrijgen, waardoor je gympen juist heel goed kunt combineren met een rok of jurk. Denk bijvoorbeeld aan deze Puma dames sneakers die ideaal te combineren zijn met een jurk of rok. Sneakers zitten daarnaast ook nog eens heel comfortabel. Heb je tips nodig hoe je deze schoen moet combineren? Hierbij wat tips!

Netjes en verzorgd

Een sneaker geeft een andere uitstraling wanneer je het onder een jurkje draagt dan een laars. Vroeger werd het op de werkvloer bijvoorbeeld niet geaccepteerd dat er sneakers gedragen werden. Tegenwoordig heb je ook heel nette uitvoeringen van de gymp, waardoor het prima onder een rok of jurk kan en je outfit netjes blijft. Maar hoe draag je het? Allereerst is het belangrijk een sneaker te kiezen die er netjes uitziet. Dus geen gympen die je naar een festival hebt gedragen, maar nette sneakers zonder vlekken en afgetrapte zolen. Gympen onder een rok of jurk maakt de outfit direct casual en wanneer je dan met afgetrapte sneakers rondloopt kan het onverzorgd gaan ogen. Zeker wanneer je ze op je werk draagt.

Welke kleur sneakers kies je?

De kleur van een sneaker heeft ook invloed op de rest van de outfit. Wanneer je een witte sneaker kiest past dit eigenlijk bij elke kleur jurk of rok. Zowel in de winter als in de zomer kunnen witte sneakers een mooie uitstraling geven. Maar ook de zwarte sneaker kan overal bij en zeker in de winter is dit een fijne kleur om te dragen. Wil je liever een print op de schoen? Combineer dit dan met een rok of jurk die geen drukke print heeft. De nadruk ligt dan echt op de sneaker. Echt opvallen doe je met een kleurrijke gymp, zoals fel roze of blauw. Dit geeft een vrolijke uitstraling aan jouw outfit en valt lekker op. Vaak hebben deze schoenen een witte zool, waardoor het alsnog makkelijk te combineren is.

Lees tip:  Armband goud: De perfecte accessoire voor elke outfit

Bij Durlinger.com vind je een groot assortiment sneakers en kun je de schoenen naar hartelust combineren met jurkjes en rokjes.