Beauty
Je leest nu dit:

Zo kun je voordelig make-up bestellen

0
Blog

Zo kun je voordelig make-up bestellen

make-up

Als jij er graag verzorgd bijloopt, dan is make-up bestellen een noodzaak. Zowel online als bij de drogist is er in Nederland een ruim assortiment aan producten op de markt. Het shoppen is vaak leuk om te doen, maar tegelijkertijd vereist goede make-up een flinke investering. Dit zijn vier manieren om ervoor te zorgen dat je voor jouw lievelingsproducten nooit de hoofdprijs betaalt. Zo lever je niet in op kwaliteit en loop je er stralend bij, maar hou je tegelijkertijd budget over voor andere leuke dingen.

Kies niet altijd voor een A-merk

Het lijkt een inkopper, maar vaststaat dat het niet altijd noodzakelijk is om voor een A-merk te kiezen, met de bijbehorende hoge prijs. Duurder betekent niet altijd beter, dus kies voor de optimale prijskwaliteitverhouding. Dit scheelt soms wel een derde van de prijs, simpelweg omdat je niet voor een merknaam betaalt. Eventueel kies je ervoor om jouw make-up verzameling samen te stellen uit zowel A-merk als huisproducten. Zo kun je er voordelig prachtig bij lopen en bespaar jij letterlijk veel euro’s.

Let op aanbiedingen en de uitverkoop

Of jij je producten nu via het internet bestelt, of toch liever in de winkel, zorg dat je de aanbiedingen en andere acties in de gaten houdt. Niet alleen vindt er om de paar maanden een uitverkoop plaats, er wordt regelmatig gestunt met de beste merken. Lees hiervoor papieren folders, maar neem ook gewoon een kijkje in het assortiment. Als jij vertrouwen hebt in de make-up producten die je koopt, kun je vervolgens direct groot inslaan. Let bij aanbiedingen wel altijd goed op de voorwaarden.

Lees tip:  Mooie vrouwelijke fietstassen

Volg jouw merken online

Zorg dat je geen enkele promotie mist, door jouw favoriete merken te volgen op sociale media zoals Facebook en Instagram. Vaak worden daar exclusieve aanbiedingen gepubliceerd, die niet rechtstreeks beschikbaar zijn op de website. Meld je eventueel aan voor de digitale nieuwsbrief en neem contact op met de klantenservice om te informeren naar toekomstige kortingen.

Koop multifunctionele producten

Tenslotte bespaar je op een eenvoudige manier geld door producten te kopen die meerdere doeleinden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een BB cream, die jouw huid tegelijkertijd kan hydrateren en matteren, maar die ook oneffenheden effectief verdoezelt. Als het gaat om jouw oogmake-up is het goed om te weten dat je sets kunt kopen met tientallen verschillende kleuren, zodat je in 1 keer klaar bent en jaren vooruit kunt.

Winkel