Beauty
Je leest nu dit:

Kun je zonnebrand gebruiken voor je gezicht

0
Blog

Kun je zonnebrand gebruiken voor je gezicht

We horen steeds vaker of het mogelijk is zonnebrand te gebruiken in het gezicht, want we willen ons allemaal steeds beter beschermen tegen de zon. Het is belangrijk om jezelf te beschermen, omdat de zon steeds meer kracht heeft. Zonnebrand gezicht is dan ook een goede keuze en is zeker mogelijk, hoewel het wel handig is om even goed op letten. Er zit namelijk wel een verschil in zonnebrand gezicht en zonnebrand voor het lichaam. Weet jij, hoe je erachter komt wat je wel of niet in je gezicht kunt gebruiken?

Wat kun je het beste gebruiken?

Het is natuurlijk lastig te zeggen welke zonnebrand gezicht jij het beste kunt gebruiken, echter kun je beter wel een zonnebrand kiezen dat ook echt geschikt is voor het gezicht. Deze zijn gewoon te koop, maar let wel even op de factor. Een zonnebrand die geschikt is voor het gezicht heeft meestal een factor 50 en is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Niet allemaal hebben ze zo een hoge factor en dit is wel belangrijk, vooral als je het gezicht wilt beschermen tegen pigmentvlekken. Je kunt pigmentvlekken namelijk beter voorkomen, want erg mooi zijn ze niet.

Kan je zonnebrand met een dagcrème gebruiken

Veel mensen denken, dat een dagcrème niet meer gebruikt kan worden als men een zonnebrandcrème gebruikt. Het tegendeel is waar, want je kunt eerste een dagcrème gebruiken al voor je zonnebrand op je gezicht smeert. Natuurlijk is het niet de bedoeling dit direct te doen, maar met een kleine pauze ertussen gaat dat prima. Dit maakt dat jij je huid altijd de juiste bescherming kunt bieden en je geen plakkend gezicht krijgt.

Lees tip:  Hoe kom je van droge ogen af?

Verschillende merken

Vandaag de dag kun je naar de winkel gaan en voor de stelling staan, waarbij je ogen kunnen gaan rollen vanwege de vele soorten. Je zou misschien niet zo gemakkelijk een keuze kunnen maken, waardoor het een mogelijkheid zou kunnen zijn de hulp in te schakelen. Zo hoef je niet alle verpakkingen te gaan lezen en weet je vrijwel direct welke aansluit bij jou huid. Stel je eens voor dat je een hele droge huid hebt, dan gebruik je natuurlijk niet een die voor een vettige huid is. Bestel je vanuit je luie stoel lees dan goed wat erbij vermeld staat, want daar hoef je geen kleine lettertjes te lezen en kun je selecteren op het huidtype.

Tip: Biodermal.nl

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.