Beauty
Je leest nu dit:

Ultherapy, Facelift zonder operatie

0
Blog

Ultherapy, Facelift zonder operatie

Facelift zonder operatie

Als je last hebt van rimpels en een slappe huid in je gezicht en hals en je wilt er wat aan doen, zijn ultherapy en facelifts twee populaire opties. Inzicht in de verschillen tussen ultherapy en een facelift kan u helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welke huidbehandeling voor u geschikt is. 

Ultherapy

Ultherapy is een niet-chirurgische cosmetische huidbehandeling waarbij ultrasone technologie wordt gebruikt om losse huid in het gezicht en de hals te liften, aan te spannen en te verstevigen. Deze huidbehandeling vereist geen incisies of verdoving en duurt meestal niet meer dan een uur. De resultaten worden duidelijker in de weken na de behandeling als nieuw collageen zich vormt onder het huidoppervlak. Ultherapy is ideaal voor mensen die een minder invasief alternatief voor een chirurgische ingreep willen zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten. 

Facelift

Een facelift daarentegen is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd en de resterende huid wordt gehecht voor een strakker en jeugdiger uiterlijk. Tijdens de ingreep maakt uw chirurg incisies langs de haarlijn van oor tot oor en eventueel op andere plaatsen (afhankelijk van de omvang van uw behandeling). Na het herstel kunnen de resultaten tot tien jaar of langer aanhouden.

Uiteindelijk zijn ultherapy en facelifts allebei effectieve cosmetische behandelingen die duurzame resultaten opleveren, maar een heel ander ervaring. De eerste heeft geen downtime, de facelift is een behoorlijke operatie.. Als u op zoek bent naar natuurlijk ogende anti-aging voordelen zonder chirurgie en downtime, is ultherapy een uitstekende optie. Aan de andere kant, kan je met een facelift hele stukken huid straktrekken en veel rigoreuzere effecten bereiken.  Bespreek met uw arts welke behandeling het meest voor u geschikt is.

Lees tip:  Cosmetica met korting tijdens Black Friday

FDA approved

Ultherapy is een door de FDA goedgekeurde niet-invasieve behandeling. Het is zoals gezegd een geweldige optie voor mensen die een stevigere, jonger uitziende huid willen zonder een meer invasieve chirurgische behandeling te ondergaan. 

Wie zou geschikt zijn voor ultherapy? Over het algemeen kan iedereen die rimpels, fijne lijntjes zoals rokerslijntjes en kraaienpootjes en huidverslapping in het gezicht, de hals of de borst (decolleté) wil verminderen, baat hebben bij ultherapy. Het is echter belangrijk op te merken dat ultherapy niet voor iedereen geschikt is, afhankelijk van de individuele behoeften en doelstellingen. Overtuigd van ultherapy? Op Ultherakliniek.nl vind je meer informatie over deze behandeling.

U kunt het beste eerst met uw arts overleggen voordat u ultherapie ondergaat, zodat deze uw huid kan beoordelen en een behandelplan op maat voor u kan opstellen.