Beauty
Je leest nu dit:

Trend: De populairste beautywinkels van 2020

0
Trend: De populairste beautywinkels van 2020

Mooi, mooier, mooist, tegenwoordig zie je gezondheid en een verzorgd uiterlijk steeds belangrijker worden. Van goed, natuurlijk eten tot de juiste verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Alles om fit en vitaal te blijven, plus genoeg weerstand te houden om niet ziek te worden. Natuurlijk zie je ook hierin trends, met merken, beautywinkels en drogisterijen die aan populairiteit winnen. In deze blog de beautywinkels en drogisterijen die het komende jaar gaan shinen!

Tip 1: Boozyshop voor al jouw make-up en verzorgingsproducten

Bij Boozyshop kun je terecht voor make-up voor je gezicht, lippen en ogen. Ook heeft Boozyshop een groot assortiment haarproducten. Het unieke van Boozyshop is dat zij merken verkopen die de meeste grote beautywinkels en drogisterijen niet verkopen. Zo vind je net even een iets andere collectie bij deze winkel dan je elders vindt. Natuurlijk kun je achteraf betalen met Afterpay en bestellingen vanaf 35 euro worden kosteloos thuisbezorgd. Onder de 35 euro wordt 3,95 verzendkosten gerekend. Meer lezen over Boozyshop? Lees de Boozyshop beoordelingen via Goedbeoordeeld.nl om klantervaringen van anderen te lezen.

Tip 2: Haarshop: haarproducten voor ieder haartype

Ieder haartype is anders, daarom het is belangrijk om je haar te verzorgen met de juiste haarverzorgingsproducten. Bij Haarshop vind je tal van haarverzorgingsproducten. Naast deze producten voor je haar heeft Haarshop ook alles voor de verzorging van nagels, make-up, huidverzorgingsproducten en ontharingsproducten. Ook heeft de webshop een hele collectie voor mannen en alle benodigdheden voor kappers. Je kunt bij Haarshop achteraf betalen met Afterpay en Billink en jouw bestelling wordt vanaf 30 euro gratis thuisbezorgd. Onder de 30 euro rekent Haarshop 4,95 bezorgdkosten. Lees de Haarshop reviews via Goedbeoordeeld.nl voor alle klantervaringen.

Lees tip:  Hoe kun je profiteren van Black Friday?

Wat is jouw favoriete beautywinkel van 2020?

Naast Boozyshop en Haarshop zijn er natuurlijk nog veel meer beautyshops en drogisterijen die het helemaal gaan maken in 2020. Zorg dat je voor je jouw beautyproducten en verzorgingsproducten bij deze webwinkels koopt, je eerste de beoordelingen, ervaringen en reviews van anderen leest. De website Goedbeoordeeld.nl heeft de klantervaringen van talloze webwinkels verzameld. Door vooraf de recensies te bekijken en beoordelen weet jij of je veilig kunt kopen bij de webwinkel. Heb je zelf een ervaring met een beautywinkel of online drogisterij, deel deze dan zelf. Zo help je ook anderen.(1) Comment

  1. […] bericht Trend: De populairste beautywinkels van 2020 verscheen eerst op Beauty […]

Comments are closed.