Beauty
Je leest nu dit:

Wat zijn TePe ragers?

0
Blog

Wat zijn TePe ragers?

De TePe ragers zijn gemaakt om vuil uit je gebit te verwijderen. De normale ragers zijn vaak klein en recht en  misschien iets lastiger om te gebruiken. De TePe ragers zijn kleurrijk en hebben een fijne grip zodat je elk deel van je gebit kan bereiken. De ragers zijn speciaal gemaakt voor de voorzijde van je gebit en deze gemakkelijk schoonmaken. Door de ragers goed te gebruiken voorkom je tandvleesproblemen, gaatjes en natuurlijk onnatuurlijke geuren in je mond. De TePe ragers zijn beschikbaar in veel verschillende maten om zo optimaal mogelijk je gebit schoon te houden.

Het voordeel van TePe ragers

Een tandenborstel is vrij groot, en de borstels zijn niet altijd even sterk of flexibel. Dit kan ervoor zorgen dat je niet bij bepaalde delen van je gebit kan komen tijdens het poetsen van je tanden. Hierdoor kunnen stukjes viezigheid en bacteriën achterblijven. Tandenragers voorkomen dit probleem. De ragers zorgen ervoor dat je ook tussen de kleinste spleetjes van je gebit kan en zo goed mogelijk je gebit schoon maken maken. De ragers van TePe hebben een vrij ander ontwerp dan traditionele ragers. Daarnaast zien ze er ook een stuk leuker uit.

De interdentale TePe ragers zijn te vinden in veel verschillende kleuren. Deze kleuren geeft de maat van de borstel aan. In totaal zijn er 9 maten ragers, elk met een eigen dikte zodat je bij elk speeltje in je gebit kan komen. De ragers zijn gemaakt om lang mee te gaan door de kwaliteit van de borsteltjes. Wanneer de haartjes plat beginnen te worden, weet je dat het tijd is om een nieuw pak ragers te halen. Ze gaan extra lang mee als je ze goed schoon houdt na gebruik.

Lees tip:  Wat is een Loofah spons?

Hoe gebruik je een TePe rager

Hou de rager vast met je wijsvinger en je duim. Je kan je hand op je kin rusten voor extra stabiliteit. Vervolgens doe je de rager tussen je tanden. Beweeg de TePe rager langzaam heen en weer om het vuil los te maken. Beweeg de rager nog een beetje diagonaal heen en weer en ga door naar de volgende tand. Gebruik geen tandpasta en gebruik de rager voordat je je tanden poetst om al het vuil effectief uit je gebit te verwijderen.

Tip: www.kiesrijk.nl

Auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Winkel